Wizz Air zboară din iunie de la Sibiu la Londra

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibienii vor putea zbura cu Wizz Air incepana din 14 iunie
Sibienii vor putea zbura cu Wizz Air incepana din 14 iunie

Wizz Air, cea mai mare companie low-cost din Europa Centrală şi de Est, a anunţat joi o nouă rută de la Sibiu către Londra Luton, începând cu 14 iunie. Pentru început, vor fi două zboruri pe săptămână.

Sibiul este cel de-al 7-lea aeroport Wizz Air din România şi, pentru început, cursa către Londra va operată seara, cu plecare din Sibiu la ora 22.20 în timpul verii după care, în toamnă, va deveni o cursă de după-amiază, cu plecare la ora 12.50. Zilele în care sunt programate curse de la Sibiu vor fi marţi şi sâmbătă.

Biletele pentru zborul Sibiu – Londra Luton sunt deja disponibile şi pot fi rezervate pe site-ul companiei, la preţuri începând cu RON 229 (un zbor, taxe incluse)

 ”Salut cu mare bucurie decizia luată de Wizz Air, cel mai dinamic transportator aerian de pe piaţa de profil din România, de a demara operarea pe Aeroportul Internaţional Sibiu prin introducerea în programul de vară, incepând cu luna iunie,  a unui zbor cu destinaţia Londra. Acesta este, cu siguranţă, primul pas pe care noi, Aeroportul Internaţional Sibiu şi Wizz Air, cu sprijinul Consiliului Judeţean Sibiu, îl facem în crearea unui parteneriat solid şi durabil, al cărui unic scop este acela de a valorifica necesitatea existentă la nivelul zonei centrale a României pe linia dezvoltării conexiunilor aeriene cu zonele de interes din Europa şi nu numai”, a spus Marius Ioan Gîrdea, directorul general al Aeroportului Internaţional Sibiu.

Vă mai recomandăm:

Domeniul Public se mută pe Bulevardul Victoriei. Abonamentele de parcare se vor elibera pe loc

Opt noi sensuri giratorii la Sibiu, în 2014. 51 de străzi vor fi modernizate

SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite