Urmărire ca în filme cu focuri de armă şi maşini distruse. Metoda prin care a fost blocat un periculos fugar italian | VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Presa SM
FOTO Presa SM

Poliţiştii au reuşit cu greu să prindă un şofer italian care a făcut dezastru pe şoselele din Satu Mare. După ce a provocat un accident, acesta a încercat să scape cu fuga şi a spart mai multe baraje ale oamenilor legii.

Poliţiştii sătmăreni au avut parte de adrenalină, după ce un cetăţean italian a refuzat, joi, 16 decembrie, să oprească la solicitarea oamenilor legii, în Biharia (judeţul Bihor), iar apoi a spart un filtru al Poliţiei Carei (judeţul Satu Mare) şi a gonit cu viteză pe şosele. 

Urmărit de trei maşini, italianul a reuşit să scape, iar apoi a trecut şi de barajele puse în cale de poliţişti. 

Oamenii legii au fost nevoiţi să folosească armele în încercarea de a-l bloca, în condiţiile în care fugarul nu a ezitat să încerce să-i lovească cu maşina.

Potrivit PresaSM, italianul a fost în cele din urmă prins, după ce au reuşit să blocheze benzile de sens, în Satu Mare, la intersecţia dintre Drumul Careiului şi centură, oprind pe diagonală un TIR. 

Chiar şi aşa, exact ca un kamikaze, fugarul nu a ezitat să intre frontal cu maşina în TIR, după care a încercat să dea înapoi şi să fugă din nou. 

Potrivit sursei citate, poliţiştii şi jandarmii s-au aruncat asupra maşinii şi au spart geamurile, pentru a-l împiedica să facă alte manevre şi au reuşit să-l scoată din autoturism şi să-l încătuşeze.

Vă mai recomandăm şi:

Secretul unui chinez rătăcit în munţii României a ieşit în final la iveală. Detaliul pe care salvatorii l-au ignorat

Închisoare pe viaţă pentru Monstrul din Como, românul care a violat şi a ucis o fetiţă de un an şi jumătate

   

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite