Tavan prăbuşit într-o clădire din Belgia. Un român a murit şi alţi trei sunt răniţi VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Captură video
FOTO Captură video

Un român a murit, iar alţi trei au fost grav răniţi miercuri dimineaţă, când un tavan a căzut peste ei, în Belgia, scrie site-ul local de ştiri PresaSM.

Accidentul a avut loc miercuri, 15 decembrie, în jurul orei 7:45, când plafonul de la etajul unu s-a prăbuşit în timp ce la parter erau 6 muncitori.

Sindicatul CSC Bâtiment a anunţat că patru din ei erau români şi că au fost prinşi sub dărâmături. Unul dintre ei, Dănuţ, un tânăr din Valea Seacă, Satu Mare, a murit strivit, scrie PresaSM, care preia informaţii din mai multe ziare belgiene şi susţine că l-a identificat pe tânărul decedat.

„Acum nu este nimeni în clădire”, a declarat Walter Derieuw, purtătorul de cuvânt al departamentului de pompieri din Bruxelles, în jurul orei 9:10.

„Când am ajuns acolo, doi muncitori erau în siguranţă”, a spus purtătorul de cuvânt al pompierilor. „Sunt nevătămaţi. Alţi patru erau sub dărâmături şi i-am putut elibera. Trei dintre ei au fost grav răniţi şi au fost transportaţi la spital, al patrulea, din păcate, a murit .”

Românii efectuau lucrări de renovare la o clădire cu două etaje pe Chaussée de Waterloo din Saint-Gilles, lângă Bruxelles. 

Anchetatorii spun că în momentul accidentului se turna beton şi că primele observaţii ar arăta că tavanul de deasupra lor a cedat din cauză că au fost montate prost grinzile de susţinere, dar şi stâlpii lor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite