Crunta moarte a unui bărbat. A fost strivit într-un accident din care doi tineri au scăpat cu viaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO ISU Neamţ
FOTO ISU Neamţ

Un grav accident s-a petrecut într-o comună din Neamţ, un bărbat fiind strivit de tractorul pe care îl conducea, cu viaţă scăpând doi tineri.

Doliu într-o familie din judeţul Neamţ după ce astăzi, 16 decembrie 2021, un accident s-a petrecut în comuna Poiana Teiului. Au fost trei victime, dar pentru una cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentu a-i salva viaţa, leziunile suferite fiind deosebit de grave. 

În jurul orei 15.30, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că, pe un teren proprietate privată, în rampă, s-a răsturnat un tractor, conducătorul acestuia, în vârstă de 45 de ani, fiind inconştient. Era prins sub utilaj, astfel că la locul producerii nedoritului incident s-au deplasat şi pompierii din cadrul Gărzii 2 Poiana Teiului. 

În remorca tractorului se aflau doi tineri în vârstă de 15 şi 18 ani, care au primit primul ajutor calificat de la membrii echipajului SMURD, dar au refuzat transportul la un spital, pentru investigaţii mai amănunţite. Conducătorul utilajului era în stop cardio respirator. 

Echipajele de intervenţie au acţionat pentru aplicarea manevrelor de resuscitare, dar efectul nu a fost cel dorit. Poliţia Neamţ a transmis un comunicat în care se arată că a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi pentru a stabili, cu exactitate, împrejurările în care s-a produs nedoritul incident. 

În Neamţ, un accident similar s-a petrecut pe data de 25 octombrie a acestui an. La Cuiejdi, comuna Gârcina, un TAF (tractor auto forestier cu tracţiune integrală), s-a răsturnat într-o pădure, fiind două victime. Conducătorul auto, care avea 47 de ani, a decedat, tot prin strivire sub autovehicul, iar cel care-l însoţea era semiconştient, în cabina utilajului, dar a avut zile. 

Vă mai recomandăm să citiţi: 

Rug de flăcări pe Pietricica, deasupra oraşului Piatra Neamţ. Poliţia a deschis un dosar penal

„Performanţa” unui şofer de 85 de ani: a intrat cu maşina într-un copac deşi circula pe un drum perfect drept

Piatra NeamţPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite