Tânără căzută într-un tub de canalizare, extrasă după două ore de pompieri

0
Publicat:

O tânără care a căzut, în noaptea de joi spre vineri, într-un tub de canalizare din localitatea sătmăreană Vetiş, a fost extrasă de către pompieri după o intervenţie de două ore, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Someş" Satu Mare.

Intervenție dificilă FOTO ISU
Intervenție dificilă FOTO ISU

Ajunşi la faţa locului, forţele militare au identificat o persoană de sex feminin cu vârsta aproximativă de 26 ani, conştientă şi cooperantă, care se afla în imposibilitatea autoevacuării.

S-a intervenit de urgenţă pentru extragerea acesteia, dar datorită tubului îngust (aproximativ 50 cm) a fost nevoie de sprijinul SVSU Vetiş, care a adus la faţa locului un buldoexcavator.

Cu ajutorul acestui echipament s-a săpat în jurul gurii de canal pentru facilitarea accesului la victima încarcerată. După aproximativ 2 ore, intervenţia de salvare a luat sfârşit, tânăra fiind predată către echipajul ambulanţei SAJ Satu Mare", precizează sursa citată.

În urma evaluării medicale la faţa locului, victima a fost transportată la Unitatea de Primire Urgenţe Satu Mare, acuzând dureri la membrele inferioare.

Salvarea victimei FOTO ISU
Salvarea victimei FOTO ISU

Pompierii au intervenit cu un echipaj de patru cadre militare cu o autospecială cu modul de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor SMURD.  

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite