Bloc rămas fără acoperiş şi copaci doborâţi de vântul puternic în municipiul Făgăraş

0
Publicat:

Acoperişul unui bloc a fost desprins şi aruncat peste maşinile parcate, iar un copac a căzut peste un autoturism şi peste firele de electricitate duminică, din cauza vântului puternic, în municipiul Făgăraş.

Blocul a rămas fără acoperiș din cauza vântului puternic FOTO: ISU Brașov
Blocul a rămas fără acoperiș din cauza vântului puternic FOTO: ISU Brașov

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, pompierii militari s-au deplasat la blocul care a rămas fără acoperiş cu o autoscară, un echipaj pentru descarcerare şi unul al SMURD şi au intervenit pentru înlăturarea elementelor de construcţie desprinse, potrivit Agerpres.

În urma acestui eveniment, nu s-au înregistrat victime, însă au fost avariate două autoturisme care se aflau în parcare, a precizat sursa citată.

Tot în municipiul Făgăraş, din cauza vântului care a suflat cu putere în prima parte a zilei, un copac a căzut pe un autoturism şi pe firele de electricitate.

Alături de pompierii făgărăşeni, la faţa locului s-a deplasat şi o echipă de la Electrica, pentru a remedia problema firelor electrice.

Pompierii de la Detaşamentul Făgăraş au intervenit pentru îndepărtarea copacului şi pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire a incendiilor.

Din fericire, nici în urma acestui eveniment nu s-au înregistrat victime.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite