Sfârşit îngrozitor pentru o refugiată din Ucraina. A scăpat de bombele ruşilor,  dar a avut o moarte cumplită în România

0
0
FOTO Arhivă Adevărul
FOTO Arhivă Adevărul

O femeie din Ucraina a murit înecată, sâmbătă seara, 26 martie, în piscina unui hotel din Tăşnad. Ea se afla singură în piscină în momentul tragediei, iar poliţiştii nu iau în calcul ipoteza unei crime.

Femeia în vârstă de 56 de ani era cazată într-un hotel din zona staţiunii Tăşnad încă din 9 martie, alături de mai mulţi conaţionali care fugiseră din calea tancurilor ruseşti. 

Potrivit PresaSM, victima era cunoscută ca având probleme de sănătate, respectiv hipertensiune arterială, dar nu este încă foarte clar în ce condiţii s-a înecat. 

La faţa locului au fost chemate şi echipaje de prim-ajutor, dar din păcate acestea nu au mai putut-o salva pe ucraineancă, iar medicii au constatat decesul, sâmbătă seara.

Poliţiştii fac cercetări pentru a determina circumstanţele în care s-a petrecut incidentul, dar nu există suspiciuni de omor, mai ales că femeia era singură în piscină când s-a produs tragedia.

Vă mai recomandăm şi:

Drama unei celebre soprane ucrainene. A riscat totul şi a fugit din calea bombelor ruseşti, iar acum are un mesaj special

Desfăşurare neaşteptată de forţe pe şantierul unei autostrăzi. Zeci de utilaje pe cel mai dificil tronson VIDEO

Satu Mare


Ultimele știri
Cele mai citite