O sătmăreancă de 89 de ani a ajuns la spital cu multiple leziuni, fiind muşcată de propriul câine, legat în lanţuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de neluare a măsurilor de prevenire a atacului canin
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de neluare a măsurilor de prevenire a atacului canin

O bătrână de 89 de ani din municipiul Carei a ajuns în cursul zilei de ieri la spital cu multiple leziuni la nivelul capului, femeia fiind muşcată de propriul câine. Poliţiştii însă nu îşi explică cum s-a întâmplat acest lucru, câinele fiind legat în lanţuri.

Incidentul s-a întâmplat miercuri, 8 octombrie şi a fost sesizat poliţiştilor de familia bătrânei. Deplasându-se de urgenţă la faţa locului  oamenii legii au stabilit că femeia a fost muşcată chiar de câinele ei, care este rasa Schnauzer şi care se afla în curtea imobilului în care femeia locuieşte , legat cu un lanţ.

“Octogenara a  suferit leziuni la nivelul capului şi a fost transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare unde în urma investigaţiilor medicale efectuate s-a stabilit că este necesară  rămânerea  sub supraveghere medical”, spun poliţiştii.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de neluare a măsurilor de prevenire a atacului canin, conform art.11 din OUG55/2002 privind regimul de deţinere a câinilor periculoşi sau agresivi.

Vă recomandăm şi

O fetiţă de 12 ani, din Dej, a fost muşcată de un câine în timp ce se juca cu prietenele sale

O bătrânică de 87 de ani a fost internată de urgenţă la spital, după ce câinele ginerelui a muşcat-o chiar de faţă

O femeie de 64 de ani a fost atacată de un câine la mormântul soţului ei

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite