O bătrânică de 87 de ani a fost internată de urgenţă la spital, după ce câinele ginerelui a muşcat-o chiar de faţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de 87 de ani din municipiul Carei, judeţul Satu Mare, a fost muşcată de faţă chiar de câinele ginerelui său, chiar în curtea locuinţei comune unde  aceştia domiciliază. Sătmăreanca a fost transportată de urgenţă la spital, iar bărbatul s-a ales cu dosar penal.

Poliţiştii din Carei au fost sesizaţi telephonic de către un bărbat de 56 ani, din Carei, despre faptul că soacra sa, în vârstă de de 87 ani,  a fost muşcată de faţă, de câinele acestuia, în curtea locuinţei comune unde aceaştia domiciliază. Victima a fost transportatată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Satu Mare.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pe numele bărbatului sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,neluarea de catre proprietarul cainelui sau a deţinatorului temporar al acestuia a masurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane,, conform art.12 alin.1 din O.G. 55/2002 R.

Vă recomandăm şi

O femeie a fost găsită moartă într-un parc situat în apropiere de Primăria Sectorului 2. Aceasta era desfigurată în urma muşcăturilor de câini

Vasluian atacat de câinii unui cioban

Două tinere muşcate de maidanezi, în decurs de jumătate de oră, în zona centrală a Timişoarei

Satu MarePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite