O femeie de 64 de ani a fost atacată de un câine la mormântul soţului ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Câinii sunt lăsaţi liberi o bună parte din zi. FOTOArhivă.
Câinii sunt lăsaţi liberi o bună parte din zi. FOTOArhivă.

Femeia a mers în cimitir, împreună cu fiica ei, să pună flori la mormântul soţului. La un moment dat fiica ei s-a dus să aducă nişte apă, iar în acel moment femeia a fost atacată. S-a ales cu mai multe răni la mâini şi la picioare, iar acum are nevoie de o intervenţie chirurgicală.

Situaţia femeii ar fi putut fi mai gravă, dacă fata ei nu s-ar fi întors la timp şi nu ar fi pus câinele pe fugă. A venit şi m-a rupt toată. Mi-a rupt degetele. Mă omora dacă nu era fata mea. Am fractură deschisă şi am nevoie de o operaţie“, a povestit victima, citată de stirileprotv.ro. Femeia se află internată la Secţia de Chirurgie Plastică a Spitalului de Urgenţă Braşov.

Victima susţine că animalul aparţine groparului cimitirului şi a depus o plângere la poliţie. Acuzatul susţine însă că animalele sale sunt legate şi că femeia a fost atacată de un maidanez. Bărbatul este însă contrazis de alţi oameni. „Mereu sunt câini acolo. Nu sunt întotdeaua legaţi. Şi eu am fost nevoit să dau cu sapa după ei. Nu e prima dată cân atacă oameni“, a spus Mihai Pârvu.

„Eu am fost nevoit să sar gardul, că s-u luat după mine. Eu sunt tânăr şi am putut să fug, dar aici vin mulţi oameni bătrâni. Trebuie luaţi de acolo“, a spus Marius Ursu. Poliţia a demarat o anchetă pentru a stabili cui aparţin animalele.

Pe aceeaşi temă:

Toţi câinii care nu sunt de rasă vor fi sterilizaţi

Război pe maidanezi

BraşovPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite