O fetiţă de 12 ani, din Dej, a fost muşcată de un câine în timp ce se juca cu prietenele sale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maidanezi FOTO: Adevărul
Maidanezi FOTO: Adevărul

O copilă de 12 ani din oraşul Dej a ajuns la spital după ce a fost muşcată de ambele mâini de un maidanez de talie mare în timp ce se juca cu prietenele sale pe o stradă din oraş. Părinţii au depus plângeri la poliţie şi primărie.

Năzdrăvănia s-a petrecut în cartierul Florilor din Dej, miercuri seara, 23 iulie. Fetiţa se juca cu prietenele sale în timp ce un câine de talie mare a muşcat-o de ambele mâini. Speriată, ea a fugit la părinţi şi le-a spus ce a păţit. Aceştia au dus-o la spital unde, pe lângă riănile cauzate de muşcături, avea şi un deget rupt, de forţa cu care a muşcat-o câinele, spun cei de la dejeanul.ro.

Părinţii fetiţei au depus plângeri şi poliţie şi primărie. Tot părinţii spun că la nici două ore după incident acelaşi câine a muşcat o femeie în aceeaşi zonă. Apoi, maidanezul a fost dus la adăpost de către cineva de la serviciul de gestionare a câinilor fără stăpân.

Maidanezul nu avea crotal în ureche, deci nu este sterilizat. Dejenii din acel cartier se plâng că, în ultima vreme, haitele de câini dintre blocurile din cartierul Dealul Florilor se măresc pe zi ce trece şi devin din ce în ce mai agresivi.

În judeţul Cluj trăieşte Constantin Dan Cenan (33 de ani), primul român care a făcut închisoare pentru că rottweilerul său a muşcat de cap un copil.

Mai puteţi citi:

Un nou proces pentru primul român care a făcut puşcărie din cauza câinelui său. Familia victimei îi mai cere 200.000 de euro

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite