Monștrii care și-au maltratat copilul de doi ani pozează în membri AUR. Partidul se dezice însă de ei

0
Publicat:

Cei doi părinți care și-au bătut copilul cu bestialitate au postat fiecare câte o fotografie cu ei doi și cu sigla partidului. „Capul sus oameni de AUR! LA LUPTA!!!”, a scris Agneta Tufă pe pagina sa, în tinp ce soțul ei a postat fotografia fără text.

Cei doi părinți sunt simpatizanți AUR  FOTO: Facebook
Cei doi părinți sunt simpatizanți AUR FOTO: Facebook

Mai multe păreri au apărut după această postare a celor doi. Printre cei care au comentat a fost și Cristian Tudor Popescu, într-o postare cu titlul „Monștrii de AUR”. „Cei doi monștri tineri, mascul și femelă, din județul Satu Mare, care și-au chinuit copilul nedorit în vârstă de 2 ani <lovindu-l cu palmele și cu pumnii, cu papucii, cu un cablu de prelungitor, cu bățul, punându-i bandă adezivă pe gura în care i-au îndesat șervețele și aruncându-l într-un geamantan>, potrivit comunicatului Procuraturii Carei, se declară pe net simpatizanți înfocați AUR. Vă miră?”, a scris el pe pagina sa socială.

Asta ar însemna AUR pentru România. SPUNE NU!”, a scris Ilie Bolojan, președintele CJ Bihor pe pagina sa.

AUR Satu Mare se dezice de cei doi părinți arestați

Coordonatorul interimar AUR Satu Mare se dezice de cei doi și spune că nu sunt membri. „Nu există nicio asociere între cei doi părinți și AUR. Nu avem nicio legătură, nu sunt membri AUR cei doi, așa că ne dezicem de asemenea persoane”, a spus Viorel Pop, coordonatorul interimar AUR Satu Mare. „Probabil că sunt mulți simpatizanți, dar asta nu înseană că îi cunoaștem pe toți. Cei doi nu sunt în sistemul nostru”, a mai menționat el.

Cei doi părinți, Agneta și Pantelimon Gheorghiță Tufă, originari din Cari, au fost arestați preventiv după ce și-au bătut în mod repetat copilul de doi ani. Copilul are nasul rupt și va fi supus unei intervenții chirurgicale.

Motivele pentru care îl băteau atât de violent erau că se murdărea pe el sau lucruri din casă după ce îşi băga mâna în pampers, pentru că nu se juca cu fratele său mai mare, de trei ani, sau alte asemenea.

Șervețele în gură și bandă adezivă peste

Pentru faptul că nu îşi asculta părinţii, copilul  era lovit cu palmele sau cu pumnii, cu papucii, cu cablul unui prelungitor sau cu un băţ. De asemenea, îi legau gura cu bandă adezivă și îi băgau șervețele în gură sau era pus să stea într-un geamantan, după cum reiese din probatoriul administrat de procurori.

Copilul a fost preluat de autorităţile statului în data de 17.12.2023, când părinţii au revenit în România și a fost supus unor investigaţii medicale. În urma acestora s-a constatat că avea multiple leziuni pe corp, unele care au necesitat pentru vindecare 2-5 zile de îngrijiri medicale iar altele 10-14 zile de îngrijiri medicale. De asemenea, leziunile au fost provocate la diferite intervale de timp, a arătat procurorul.

Potrivit IPJ Satu Mare, cei doi l-ar fi agresat pe copil în timp ce se aflau în Germania. Eu sunt acum cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului și se află în arest preventiv.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite