Un polițist local, reținut pentru agresarea sexuală a unei fete de 11 ani. Cine era victima

0
Publicat:

Un angajat al Poliţiei Locale Satu Mare a fost reţinut pentru 24 de ore din cauză că ar fi agresat-o sexual pe fiica de 11 ani a concubinei sale, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu-Mare.

Instituția spune că angajatul nu a avut probleme la muncă
Instituția spune că angajatul nu a avut probleme la muncă FOTO arhiva Adevărul

"Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Satu Mare au fost sesizaţi despre faptul că o minoră de 11 ani ar fi fost agresată sexual, în decursul mai multor ani, de către concubinul mamei sale. Persoana în cauză, un bărbat de 48 de ani, a fost reţinută pentru 24 de ore, fiind depusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuala", precizează IPJ.

Bărbatul este angajat în cadrul Dispeceratului Poliţiei Locale Satu Mare ca personal neoperativ, efectuând activităţi specifice de dispecerat. El a fost suspendat din funcţie.

"De menţionat este faptul că acesta nu a ridicat suspiciuni la nivelul instituţiei, desfăşurându-şi activitatea profesională în mod corect, fără a fi înregistrat abateri disciplinare. La examenul psihologic anual, efectuat la începutul lunii decembrie a anului curent, a fost declarat apt, nefiind sesizate de către psiholog probleme comportamentale în prezent şi nici în anii anteriori. În urma măsurilor de reţinere luate de organele judiciare, acesta a fost suspendat din funcţie până la finalizarea cercetărilor, urmând să fie luate măsurile legale care se impun. Conducerea Poliţiei Locale Satu Mare nu tolerează niciun fel de conduită din partea angajaţilor şi ia măsuri ferme împotriva tuturor celor care încalcă normele legale specifice", a transmis Primăria Satu Mare.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite