„Karatistul sexagenar“ din Carei, care a bătut doi poliţişti şi un jandarm, este cercetat pentru ultraj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 60 de ani din Carei este cercetat de către oamenii legii după ce a agresat mai mulţi trecători pe stradă, dar şi doi poliţişti, respectiv un jandarm.

Joi, 14 mai, patrula de siguranţă publică a fost sesizată despre faptul că pe strada 1 Decembrie 1918 din Carei, un bărbat agresează trecătorii. Sosiţi la faţa locului, poliţistul şi jandarmul au constatat faptul că Petru S., de 60 ani, din Carei, a lovit un bărbat.

Poliţiştii au intervenit pentru a-l linişti pe agresor, iar în acel moment, fără motiv şi fără vreun avertisment, le-a aplicat mai multe lovituri cu piciorul atât poliţistului cât şi jandarmului.

Bărbatul în cauză a fost condus la sediul Poliţiei din Carei unde, în curtea unităţii, a lovit cu piciorului un alt poliţist.

Pentru că prezenta o stare de agitaţie accentuată bărbatul a fost internat într-o unitate sanitară în vederea efectuării de investigaţii medicale. Cercetările în cauză continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj.

Totodată, bărbatul este cercetat şi pentru alte două fapte similare comise în ultimele 10 zile.

Astfel, în data de 5 mai bărbatul în cauză i-a ameninţat pe poliţiştii deplasaţi la un eveniment sesizat pe strada Iuliu Maniu, iar la data de 13 mai, l-a ameninţat pe un agent de poliţie din cadrul Biroului Rutier Carei, aflat în timpul liber, nemulţumit fiind de măsurile de sancţionare luate de acesta împotriva sa, la data de 5 mai.

Vă mai recomandăm

Poliţişti locali, agresaţi. Atacatorul a fost reţinut

Maramureşul interlop. Clanurile de interlopi care au speriat România şi Europa

Satu MarePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite