Poliţişti locali, agresaţi. Atacatorul a fost reţinut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Politistul local a fost agresat
Politistul local a fost agresat

Poliţiştii locali orădeni au fost atacaţi cu un spray lacrimogen. S-a întâmplat în Oradea unde agresorul a fost reclamat că a distrus două bănci din faţa unui bloc. Pentru a-l calma, a fost nevoie să fie încătuşat şi dus la sediul Poliţiei Municipiului.

În timp ce poliţiştii locali executau serviciul de patrulare pe raza municipiului, aceştia au fost dirijaţi de către agentul de serviciu de la Dispeceratul Poliţiei Locale să se deplaseze pe str. Aluminei nr. 43, unde un locatar a reclamat că un bărbat a distrus cele două bănci situate la intrarea în scara blocului A 3.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că se confirmă cele menţionate de către reclamant. Agenţii au interceptat persoana după semnalmentele indicate, în zona localului “Edina”, unde reclamatul se afla împreună cu mai multe persoane care consumau băuturi alcoolice.

Acesta a fost extras din grup, după care s-a trecut la legitimarea şi identificarea acestuia, constatând-se că se numeşte Pop Dorin Marinel şi este domiciliat în comuna Popeşti, sat Voievozi.

Cu ocazia intervenţiei la apelul semnalat prin 0259-969 – Dispecerat Unic Poliţia Locală – Poliţia Municipiului Oradea, în apropierea localului “Edina” a sosit pentru a acorda sprijin şi echipajul din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea.

Persoana reclamată a fost urcată în autospeciala Poliţiei Locale, unde, cu ocazia efectuării controlului corporal, a scos din buzunarul hanoracului un spray iritant-lacrimogen şi l-a pulverizat spre faţa unui poliţist local.

În acel moment au intervenit alţi trei poliţişti locali, care au procedat la imobilizarea şi încătuşarea acestuia, după care l-au transportat la sediul Poliţiei Municipiului Oradea pentru continuarea cercetărilor. Asupra agresorului au mai fost găsite: un cuţit tip briceag, cu lama de aproximativ 10 cm, un cuţit cu lama de aproximativ 10 cm, un cutter, o surubelniţă de aproximativ 7 cm şi o pereche de mănuşi de protecţie.

Agresorului i s-a întocmit dosar penal pentru distrugere, ultraj şi alte infracţiuni.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite