VIDEO Tânăr salvat de poliţiştii de frontieră de la suicid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr din satul Ciortea a fost salvat de la o tentativă de suicid de către un echipaj al poliţiei de frontieră, la solicitarea tatălui acestuia.

Un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din localitatea Ciortea, judeţul Caraş Severin a încercat ieri seară să se sinucidă prin spânzurare. Fapta tânărului a fost descoperită la timp de către poliţiştii de frontieră, din cadrul Sectorului de Poliţie de Frontieră Oraviţa, chemaţi chiar de tatăl băiatului. Echipajul salvator s-a deplasat imediat la locuinţa indicată, unde l-au găsit pe tânăr, legat deja cu o sfoară de grindă, intenţionând să-şi ia viaţa.

Cei doi poliţişti au coborât trupul bărbatului şi i-au acordat primele îngrijiri medicale, reuşind astfel să-i salveze viaţa. A fost apelat serviciul de urgenţă 112, precum şi şeful postului de poliţie, iar persoana în cauză a fost preluată de ambulanţă şi transportată la spital, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

„Cei doi poliţişti de frontieră au intervenit, au coborât trupul tânărului şi i-au acordat primele îngrijiri medicale, reuşind astfel să-i salveze viaţa. A fost apelat serviciul de urgenţă 112, precum şi şeful postului de poliţie, iar persoana în cauză a fost preluată de ambulanţă şi transportată la spital, in vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate“ ne-a transmis purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Caraş-Severin, agent de poliţie Echert Ermina.

CITEŞTE ŞI:

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite