Gigi Neţoiu este liber pentru trei zile

Gigi Neţoiu este liber pentru trei zile

Încarcerat la Penitenciarul din Drobeta Turnu Severin, după ce instanţa l-a găsit vinovat în Dosarul transferurilor, în care au mai fost condamnaţi Ioan Becali, Victor Becali, Gheorghe Popescu, MM Stoica, Gheorghe Copos şi Jean Padureanu, Gigi Neţoiu a fost vineri eliberat.

Alegeri prezidenţiale 2014. Marius Screciu (PSD Turnu Severin): „Nu unii sunt mai nu ştiu cum că l-au votat pe Ponta, iar ceilalţi sunt deştepţi că l-au votat pe Iohannis” | victor ponta

Alegeri prezidenţiale 2014. Marius Screciu (PSD Turnu Severin): „Nu unii sunt mai nu ştiu cum că l-au votat pe Ponta, iar ceilalţi sunt deştepţi că l-au votat pe Iohannis”

La nivelul judeţului Mehedinţi, Alianţa PSD-PC-UNPR a câştigat alegerile cu un scor de 63,26. Preşedintele Organizaţiei PSD Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, îl felicită pe învingător şi spune că în acest moment important este ca românii să rămână uniţi.

Îl cunoaşteţi cu toţii pe Mazăre. Ramses, Ludovic, Suleyman Magnificul, Nabucodonosor, Cezar, Ştefan cel Mare şi primar al Constanţei. Cu toţii îi ştiţi atitudinea, limbajul şi le ştiţi şi pe fetele proaspăt majore (sperăm!) care îl însoţesc la ieşirile în public. Ceea ce nu ştiaţi până recent, dar sigur aţi aflat săptămâna aceasta, este că, după ce Klaus Iohannis a câştigat preşedinţia, Mazăre a întors foaia.

acum 3 zile · comentarii (22)

O zicătoare românească ne pune o întrebare pentru ca să ne poată da şi un răspuns: „Spune-mi cu cine te împrieteneşti, ca să-ţi spun cine eşti!”. În propoziţa citată, cuvântul „împrieteneşti” poate fi înlocuit cu „însoţeşti”. Dar, asemeni unui cunoscut personaj din „Moromeţii” lui Marin Preda, putem întreba şi noi „Pe ce te bazezi?”, adică pe ce se bazează autorul anonim al Zicătorii!?

acum 2 zile · comentarii (0)

Cum din ce în ce mai puţini sunt profesioniştii scrisului pe teme de istorie ce cred că învăţăm cu adevărat ceva din fapte trecute, devine de la sine înţeles că nu e rostul istoricului de a da sfaturi pentru viitor. Nici de a face profeţii pe seama acestuia. Cunoscându-l foarte bine, istoricul poate, în cel mai bun caz, să formuleze o seamă de aproximaţii legate de ceea ce ar fi posibil să se întâmple.

acum 2 zile · comentarii (1)

Săptămâna trecută, joi 13 noiembrie 2014 şi subliniez data, la Arhiepiscopia Râmnicului a avut loc un eveniment care în accepţia mea, în receptarea mea, este dătător de Speranţă pentru ceea ce numesc acum deschiderea spaţiului ortodox spre modalităţi de comunicare care păreau şi încă mai par, poate, străine de rigorile, altfel fireşti, ale devotamentului faţă de canonul ortodox.

acum 3 zile · comentarii (5)

„Îi este foarte greu la şcoală“, spune mama (casieriţă, de 28 de ani). „Nu e atent şi se joacă tot timpul. E hiperactiv.” Tatăl (tehnician de calculatoare, de aceeaşi vârstă) adaugă: „Face pe avocatul tuturor, apărându-şi colegii mai ales când fac prostii”. Tatăl e convins că învăţătoarea nu poate să-l sufere, iar copilul nu vrea să se îndrepte.

acum 3 zile · comentarii (6)

APARENŢE Cu thrillerul „Eliza Graves“, inspirat din opera lui Edgar Allan Poe, regizorul Brad Anderson realizează un film captivant de la început până la sfârşit, cu câţiva mari actori în rolurile principale. Tema centrală este cea a definiţiei nebuniei: cum se poate stabili cine trebuie să stea în spatele gratiilor şi cine în libertate?

acum 3 zile · comentarii (0)

Tot mai mulţi lideri din PSD au descoperit motivul care l-a împiedicat pe Victor Ponta să ajungă preşedintele României: FACEBOOK-ul. Nu incompentenţa, nu minciuna, nu plagiatul, nu atacurile murdare la adresa adversarilor politici şi nu baronii corupţi păstraţi în funcţii cheie l-au dărâmat pe Ponta, ci tinerii care au Facebook şi au chemat oamenii în stradă sau la vot.

acum 3 zile · comentarii (16)

Totul pare în mişcare în România şi mişcarea nu este nici previzibilă, nici rezonabilă. Nu ştiu mulţi oameni care să aibă încredere că viitorul lor şi generaţia care vine vor fi mai fericiţi sau vor beneficia de siguranţa pe care noi o căutăm. Cum ne descurcăm într-o lume în care nu putem avea încredere? Avem nevoie de oameni cu reputaţie.

acum 3 zile · comentarii (18)

Înainte de toate, trebuie să vă spun nu doar că n-am plâns la moartea lui Robin Williams, dar nu am plâns nici după Michael Jackson, nici după Whitney Houston, Laura Stoica sau Mădălina Manole. Nu am plâns nici după Marquez, nici după Salinger. Poate că m-am întristat, poate că am ridicat din umeri a neputinţă, dar atât. În general, mă loveşte mai degrabă moartea oamenilor pe care i-am cunoscut personal şi pe care i-am mai şi iubit.

acum 3 luni · comentarii (66)
Postari Recente