Consilierii locali şi administratorii de blocuri revoltaţi de măsura sistării apei reci în ajun de sărbători

Consilierii locali şi administratorii de blocuri revoltaţi de măsura sistării apei reci în ajun de sărbători

Măsura luată de SECOM, furnizorul de servicii apă-canal în municipiul Drobeta Turnu Severin, de a opri apa rece la asociaţiile de proprietari restante în aceste zile, i-a revoltat pe consilierii locali, dar şi pe administratorii asociaţiilor de proprietari. În opinia unora dintre ei, sistarea acestui serviciu în pragul sărbătorilor de iarnă este un fel de „şantaj”.

Candidatura Consiliului Naţional al Elevilor, structura reprezentativă a elevilor din România, de a deveni membru cu drepturi depline al OBESSU a fost respinsă la sfârşitul lunii trecute din cauza unor probleme pe care actualii reprezentanţi ai elevilor din România refuză să le admită.

acum 5 zile · comentarii (0)

A venit, Luminăţia Ta, luna lui dechemvrie, iar în a douăzeci şi una zi ar trebui să-l ungă pe bürgermeister domn peste ghiaurii de la Gurile Dunării. Iar mai apoi se-mplinesc ani douăzeci şi cinci de când l-au fugărit oamenii pe cârmuitorul cel nebun, ca mai apoi să-l puşte chiar de sărbătoarea naşterii profetului lor. Toată lumea aşteaptă să vadă cum o să fie de-acum încolo şi numără clipele până la venirea neamţului.

acum 6 zile · comentarii (19)

Azi, la Târgu Mureş, Kelemen Hunor, liderul UDMR, formaţiune politică membră în toate formulele de guvernare ale României post-decembriste, a afimat deschis ceea ce nici măcar Laszlo Tokes nu îndrăznise să spună în public: Trebuie să continuăm pe această cale pas cu pas pentru a recupera pământul natal. Această alianţă (UDMR) a fost creată acum 25 de ani ca să lucreze pentru noi şi după 25 de ani e nevoie de această alianţă.

acum 6 zile · comentarii (220)

Cum e posibil ca nişte cetăţeni ai unor democraţii liberale să îşi tortureze semenii? Cum poate o societate „liberă” să accepte cruzimea şi sadismul împotriva altor oameni, cum pot fi utilizate tehnici barbare într-o autoproclamată lume „civilizată”? De ce este compatibilă libertatea cu brutalitatea? Răspunsul vine din însăşi esenţa capitalismului.

acum 6 zile · comentarii (32)

Acesta nu este un text tipic pentru mediul online, fiind destul de lung. Vă recomand însă să îl parcurgeţi în întregime pentru că poate avea legătură cu voi şi cu modul în care aţi fost implicaţi, entuziasmaţi sau, dimpotrivă, dezgustaţi de recentele alegeri prezidenţiale.

acum 7 zile · comentarii (1)

Targa scârţâi scurt şi porni spre sala de operaţie. În lift aerul mirosea înţepător a dezinfectant. Pentru o fracţiune de secundă cele două tărgi se ciocniră şi simţi că-l atinge o mână rece. Se uită pentru prima dată la „vecinul“ din dreapta.

acum 7 zile · comentarii (46)

În vara lui1944, în Partidul Comunist din România erau până într-o mie de oameni, fapt care mai târziu avea să-l determine pe poetul avangardist Stefan Roll să afirme cu umor, dar şi cu amărăciunea generată de spiritul omniprezent al oportunismului de pe la noi: „puţini am fost, mulţi am rămas!”

acum 7 zile · comentarii (14)

Unul dintre evenimentele marcante ale anului 2014 a fost apariţia unui nou album cu piese inedite, semnat de celebrul grup Pink Floyd. Foarte puţine discuri din ultimii ani au reuşit să stârnească o aşa de mare emoţie de aşteptare, precum a făcut-o acest album, apărut la o distanţă de 20 de ani faţă de precedentul lor material de studio.

acum 7 zile · comentarii (5)

„Nu aştept ca preşedintele să îmi pună bec la poartă, dar lupta împotriva corupţiei trebuie să-i fie motto!”. Se termină euforia, începe dregătoria, care va atârna greu, ca o piatră de moară de capul noului preşedinte. Mulţi români au învăţat importanţa votului lor, dar au învăţat să ceară şi socoteală aleşilor. Să-i tragă la răspundere.

acum 7 zile · comentarii (1)

Anul 2014 a fost declarat anul gadget-urilor care se poartă pe mână, aşa că am avut ocazia sa vedem o mulţime de ceasuri şi fitness band-uri. Spre sfârşit de an, în mâinile noastre a ajuns poate unul din cele mai bune  gadgeturi de pe acest segment: Sony SmartWatch 3, care face parte din prima rundă de smartwatch-uri ce rulează pe noul sistem Android Wear.

acum 7 zile · comentarii (2)

Să te plimbi cu metroul londonez, reprezintă o adevărată experienţă. De la locul de reşedinţă până la destinaţie, o experienţă în plus aşteaptă să fie absorbită şi desluşită. La Londra, multiculturalismul, tristeţea sau zâmbetul învăluite în zgomot sau linişte, în aglomeraţie sau pustietate reprezintă una dintre experienţele vieţii.

acum 7 zile · comentarii (104)

Acad. RĂZVAN THEODORESCU: „... A doua zi după premiera din 26 aprilie 1988 a Scrisorii pierdute, trupa din Sărindar şi directorul ei, scriitorul Dinu Săraru, au fost supuşi unei veritabile agresiuni culturale din partea autorităţilor (prin autorităţi înţeleg o gamă foarte largă, de la cele ale “educaţiei socialiste“ până la cele de-a dreptul poliţieneşti).“

acum 7 zile · comentarii (3)

În data de 1 Decembrie 2014, de Ziua Naţională a României, postul TVR Târgu Mureş a difuzat de la ora 16.00 un dialog de 10 minute în limba maghiară menit să discrediteze Marea Unire şi să arate rolul protector al Ungariei asupra Transilvaniei, precum şi felul în care românii ar fi manipulat şi falsificat datele istorice şi realităţile din Transilvania şi ar fi forţat situaţia pentru a obţine Unirea pe calea armelor.

acum 7 zile · comentarii (3)

Înainte de toate, trebuie să vă spun nu doar că n-am plâns la moartea lui Robin Williams, dar nu am plâns nici după Michael Jackson, nici după Whitney Houston, Laura Stoica sau Mădălina Manole. Nu am plâns nici după Marquez, nici după Salinger. Poate că m-am întristat, poate că am ridicat din umeri a neputinţă, dar atât. În general, mă loveşte mai degrabă moartea oamenilor pe care i-am cunoscut personal şi pe care i-am mai şi iubit.

acum 4 luni · comentarii (66)
Postari Recente