Un bărbat a murit după ce a fost lovit cu un cuțit în inimă din cauza geloziei

0
Publicat:

Un bărbat de 46 de ani, din județul Teleorman, a decedat după ce a fost lovit cu un cuțit în inimă de către un rival, din cauza geloziei.

Bărbatul a murit la puțin timp după ce a fost înjunghiat FOTO Shutterstock
Bărbatul a murit la puțin timp după ce a fost înjunghiat FOTO Shutterstock

Cei doi se aflau în stare de ebrietate.

„Procurorii din cadrul Secţiei de urmărire penală a Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş Severin efectuează acte de urmărire penală într-o cauză penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, constând în aceea că în data de 09.12.2022, în jurul orei 23,30 pe raza localităţii Sub Marginea din judeţul Caraș-Severin, între S.S.M. şi V.N. s-a iscat un scandal pe fondul geloziei şi consumului de alcool, numitul V.N. procedând la luarea unui cuţit şi înjunghierea persoanei vătămate S.S.M în zona inimii, ulterior victima deplasându-se în exteriorul imobilului, loc în care a fost identificat decedat de către numitul H.V.“, se arată într-un comunicat de presă al Tribunalului Caraș Severin.

Victima a fost găsită decedată pe marginea drumului.

Suspectul de crimă a fost reținut

Oamenii legii au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale şi punerea în mişcare a acţiunii penale, dispunându-se de asemenea măsura preventivă a reţinerii pentru o perioadă de 24 ore, formulându-se totodată şi propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile faţă de inculpatul V.N.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite