Cei trei români care l-au ucis pe temutul interlop Rivas s-au predat. Cum își justifică faptele

0
0

Joseph Rivas a murit duminică, 5 decembrie, în Malta. El era cercetat în România pentru furtul a 100.000 de euro din vila unei familii din Năvodari.

Inrelopul Joseph Rivas a fost ucis în Malta FOTO: Observator Antena 1
Inrelopul Joseph Rivas a fost ucis în Malta FOTO: Observator Antena 1

Cei trei români care l-au omorât pe celebrul interlop Joseph Rivas, cunoscut sub numele de John Englezul, s-au predat poliției, după ce inițial au fugit de la locul faptei.

Fapta s-a produs într-un cartier super luxos din orașul Saint Julien, acolo unde interlopul cu dublă cetățenie româno-engleză a intrat în altercație cu cei trei români, lucrurile degenerând.

Cei trei suspecți de crimă, din care doi sunt frați, s-au filmat în timp ce au mers să se predea și au susținut că de fapt Rivas urma să-i asasineze.

 „Omul acela care a venit să ne omoare pe noi, a murit el. Pentru că ei au început, asasinii plătiți. Suntem toți trei aici, ne ducem să ne predăm. Suntem în față la Poliție aici, la poliția malteză, am venit să ne predăm pentru că noi doar ne-am apărat să ne apărăm viața. A plătit să ne execute. Noi ne-am apărat viața”, au spus suspecții când se filmau în timp ce mergeau la poliție, transmite Pro TV.

Interlopul era cercetat în România pentru furtul a 100.000 de euro din locuința unui cuplu din Năvodari, pe care l-a și sechestrat.

John Englezu s-a lovit în viața lui de multe ori cu justiția din cele două țări mamă, fiind recunoscut ca un criminal extrem de periculos.

În 2008, la Londra a fost implicat într-un caz de omor din culpă a unui bărbat căruia i s-au fracturat oasele feței. Ulterior  fugit din Anglia și s-a stabilit în Constanța.

Acesta locuia într-un apartament pe strada Soveja și s-a angajat ca agent la societatea de pază „Save & Self”, care asigura serviciile în Portul Constanța. A provocat un scandal, și-a bătut un coleg, pe care l-a lăsat infirm și care, după doi ani, a decedat.

În 2013, Rivas a fost prins și arestat la Constanța. Rivas avea de executat o pedeapsă privativă de libertate, de 3 ani, pentru evenimentul în urma căruia colegul său a murit. Întrucât se sustrăgea executării pedepsei, el a fost dat în urmărire naţională şi internaţională După doi ani de pușcărie, a fost eliberat pentru bună purtare.

Evenimente


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri