Arest pentru tânărul care a înjunghiat un bărbat în fața unui hotel din Suceava

0
Publicat:

Agresorul a fost testat pentru consumul de alcool și substanței interzise. Rezultatele au ieșit negative. Victima se a fost internată în secția Neurologie a Spitalului Județean „Sf. Ioan cel Nou” din Suceava. 

Poliția a intervenit la fața locului FOTO: hunedoara.adevarul.ro
Poliția a intervenit la fața locului FOTO: hunedoara.adevarul.ro

Între timp, anchetatorii au aflat noi detalii despre motivul pentru care tânărul de 23 de ani, din Botoșani, și-a ieșit din minți și a înjunghiat cu multiple lovituri de cuțit un bărbat de 36 de ani, din Cajvana.

În primăvara acestui an, atacatorul a vrut să se angajeze în restaurantul hotelului în fața căruia s-a produs atacul. A fost ținut o zi în probe, după care a fost informat că nu va fi angajat și nici nu va fi plătit. Atunci nu a ripostat, însă, în timp a acumulat frustrări.

La mai bine de șase luni de la acest episod, s-a întors în restaurant, a făcut scandal, le-a amenințat pe angajate și a vrut să ia banii din casa de marcat. Este vorba despre suma credea că i se cuvine pentru o zi de muncă. 

Bărbatul de 36 de ani, victima, era client în sală și a intervenit pentru a-l calma pe botoșănean. L-a scos afară unde între cei doi a avut loc o altercație. Tânărul a scos un cuțit de bucătărie și l-a lovit de mai multe ori pe bărbat.

S-a constatat faptul că un bărbat de 23 ani din municipiul Botoșani, care anterior, în perioada aprilie-mai 2022 se adresase restaurantului pentru a se angaja la bucătăria unității economice fiind refuzat, s-a prezentat astăzi, 29.11.2022, ora 13:15 la unitatea economică, având un comportament recalcitrant la adresa angajaților. Un client de 38 ani din orașul Cajvana, aflat la o masă a intervenit pentru a-l calma și l-a scos afară pe agresor, moment în care acesta a devenit violent fizic scoțând un cuțit și aplicand mai multe lovituri clientului de 38 ani“, a declarat Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt IPJ Suceava. 

Victima a suferit mai multe leziuni prin înjunghiere fiind transportat la unitatea medicală, unde s-a constatat că leziunile au fost de natură a pune în primejdie viața victimei.

„Agresorul a fost identificat la fața locului, a fost încătușat și preluat în custodie de polițiști fără incidente, fiind transportat la sediul Poliției Municipiului Suceava pentru audieri”, a precizat Ionuț Epureanu.

După ce a fost audiat, individul a fost reținut pentru 24 de ore, după care a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

SuceavaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite