FOTO Brazii de Crăciun au fost ridicaţi la Reşiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria a amplasat trei brazi de Crăciun: unul în Centrul Civic, altul în Parcul Tricolorului şi un al treilea la Muzeul Locomotivelor cu Abur

Un an bogat în brazi de Crăciun, asta s-a dovedit a fi anul 2013, Primăria Reşiţa decizând să amplaseze nu mai puţin de trei brazi de Crăciun în principalele zone din oraş.

Primăria Reşiţa a alocat anul acesta 60 de mii de lei, aceeaşi ca şi anul trecut, pentru iluminatul festiv de sărbători. „Din lipsă de fonduri, Primăria municipiului Reşiţa a alocat în acest an aceeaşi sumă, 60 mii lei, la fel ca anul trecut, pentru iluminatul festiv de sărbători. În această sumă este cuprinsă şi achiziţia de elemente decorative noi (ţurţuri luminoşi, furtun luminos, şir luminos, steluţe 3D, capiteluri stâlpi, figurine pentru stâlpi şi globuri pentru pomul de Crăciun), care le vor înlocui pe cele deteriorate din anii anteriori“, a declarat Cornelia Burileanu, şeful Serviciului Gospodărie Urbană şi Mediu din Primăria Reşiţa. Angajaţii Serviciului Public Direcţia pentru Întreţinerea şi Repararea Patrimoniului Consiliului Local Reşiţa efectuează, în aceste zile, lucrări de instalare a decoraţiunilor pentru iluminatul festiv al municipiului Reşiţa, într-o primă etapă fiind amenajată zona veche a oraşului.

„Vor fi amplasaţi pomii de Crăciun în cele trei locaţii din municipiul Reşiţa: Centru Civic, Muzeul de Locomotive şi Parcul Tricolorului. Coniferele provin de la Ocolul Silvic Reşiţa“ spune primarul Mihai Stepanescu. 

Şi la Caransebeş şi Oţelu Roşu lucrările de montare a iluminatului stradal dar şi a brazilor de Crăciun a fost demarată, locaţia fiind tot Centrul Civic al municipiului, respectiv al oraşului cu pricina.

CITEŞTE ŞI:

LIVE Ziua Naţională la Caransebeş

Grădina Zoologică din Reşiţa, printre cele mai mari şi mai frumoase din ţară. Animalele care trăiesc bine pe 5,6 hectare

ReşiţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite