Două fete, de 13 şi 14 ani, filmate în timp ce se băteau pe o stradă din Caransebeş. Nimeni n-a intervenit VIDEO

0
Publicat:

Două fete, de 13 şi 14 ani, au intrat în atenţia poliţiştilor din Caransebeş pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe după ce s-au luat la bătaie pe o stradă din localitate, potrivit Agerpres.

Scenele au fost filmate de alte persoane şi postate ulterior în mediul online.

În înregistrări se observă cum cele două fete se îmbrâncesc şi se iau de păr, fără ca cineva să intervină pentru aplanarea scandalului.

„În urma vizualizării imaginilor, poliţiştii s-au sesizat din oficiu privind săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, cele două tinere de 13 şi 14 ani care apar în imagini fiind identificate. Din verificările efectuate, altercaţia ar fi avut loc în data de 11 martie 2024, pe strada Vasile Alecsandri din municipiul Caransebeş", a informat miercuri IPJ Caraş-Severin.

Poliția continuă cercetările în acest caz pentru stabilirea cu exactitate a tuturor circumstanţelor în care s-a produs evenimentul şi dispunerea măsurilor legale care se impun.

Fetele sunt eleve de la Liceul Traian Doda din Caransebeș și s-au luat la bătaie într-o pauză, pe o stradă de lângă școala la care învață, în timp ce colegii le-au ținut „galerie” și au filmat scenele de agresivitate, potrivit telenova.ro.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite