Bătaie între două fete în parcul Tăbăcărie din Constanța. Poliția a demarat o anchetă VIDEO

0
0

Două adolescente au fost filmare în timp ce se băteau în Parcul Tăbăcărie din Constanța. În urma apariției în spațiul public a imaginilor, oamenii legii s-au autosesizat și au demarat o anchetă.

Polițiștii le-au identificat pe fete Arhivă Adevărul
Polițiștii le-au identificat pe fete Arhivă Adevărul

Oamenii legii au identificat adolescentele care s-au bătut în Parcul Tăbăcărie și au demarat o anchetă, urmând ca acestea să fie audiate.

„În urma apariției în spațiul public a unor imagini în care 2 persoane se agresează fizic, vă comunicăm faptul că polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Secția 1 s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări în vederea stabilirii situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun“, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

În imaginile apărute în spațiul public se observă cum fetele se lovesc cu pumnii şi picioarele, se trag de păr şi se trântesc la pământ. În tot acest timp, pe margine s-au strâns mai mulți tineri care le-au încurajat și au filmat bătaia, conform unei înregistrări video postată pe site-ul ziarului Replica de Constanța.

Potrivit IPJ Constanța, până la acest moment au fost identificate tinerele în cauză, urmând a fi audiate. Referitor la acest incident, nu există nicio sesizare la Poliţie.

„Totodată, poliţiştii s-au autosesizat cu privire la săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice“, a informat IPJ Constanţa.

Constanţa


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri