Crimă la Cornereva UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O crimă a avut loc în această noapte în comuna Cornereva după că doi prieteni de pahar au sfârşit petrecerea printr-un scandal

Un bărbat trecut de 68 de ani din comuna Cornereva a decedat după ce a încasat o palmă de la un amic de pahar, mai tânăr. S-a întâmplat în faţa birtului din satul Cornereva. Cei doi s-au contrat, Nistor Stroiţă, 21 de ani,  i-a dat o palmă bătrânului Filip Urdărean,  acesta s-a dezechilibrat pe fondul consumului de alcool şi a căzut jos. „În urma căzăturii bătrânul s-a lovit foarte rău, probabil la cap şi a decedat. Ambii consumaseră alcool“ ne-a declarat avocatul Cosmin Bolosin. 

„După analiza rezultatelor necropsiei s-a dovedit că victima a decedat în urma unui anevrism, nu a loviturilor aplicate de clientul meu. Deşi Parchetul  de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin emisese pe numele său o ordonanţă de reţinere, aceasta a fost anulată, iar clientul meu va fi cercetate în stare de libertate“ a spus Cosmin Bolosin, avocatul lui Nistor Stroiţă.

La data de 22.04.2014, Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin a început urmărirea penală cu privire la infracţiunea de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, constând în aceea că,  în data de 22.04.2014, numitul S. N. a avut o altercaţie în centrul comunei Cornereva, jud. Caraş-Severin,  cu numitul U. F., aplicându-i mai multe lovituri, în urma cărora, acesta din urmă a căzut, lovindu-se  în zona capului de o piatră din ciment din apropiere. În urma acestui fapt, victima, U. F. a decedat.

Din concluziile medico-legale preliminare rezultă ca şi cauză a decesului anevrismul disecant aortic; în consecinţă, nu poate fi stabilită, în prezent, o legătură de cauzalitate certă între actul de agresiune exercitat de către inculpat, leziunea produsă ca urmare a căderii şi producerea anevrismului disecant de aortă. Urmează ca printr-o expertiză medico-legală să se stabilească legătura de cauzalitate între agresiune şi producerea anevrismului de aortă. Din această cauză nu a fost luată nici o măsură preventivă faţă de inculpat. Faţă de  acesta a fost începută urmărirea penală pentru infracţiunea prev. de art. 195 Cp la data de 22.04.2014, la aceeaşi dată a fost pusă în mişcarea acţiunea penală faţă de inculpatul S. N. pentru infracţiunea prev. de art. 195 Cp. Facem precizarea  că  începerea urmăririi penale  este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea  cadrului procesul de administrare a probatoriului, activitate care nu poate să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie“ spune procurorul Laura Iancu, primprocuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin.

Citeşte:

ReşiţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite