Ziua și accidentul pe șoselele din Vâlcea. Descarcerarea a scos șoferul dintr-o mașină răsturnată pe Dealul Negru FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident rutier s-a produs joi dimineața, 27 iulie 2023, pe DN7, tronsonul care leagă Râmnicu Vâlcea de Pitești. Un șofer a ajuns la spital, pentru că a pierdut controlul asupra direcției de mers și a ieșit în decor.

Polițiștii rutieri vâlceni intervin la un eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane. Din primele date, s-a stabilit faptul că în timp ce conducea un autoturism pe DN 7, în localitatea Milcoiu, un bărbat a pierdut controlul volanului, părăsind partea carosabilă. În urma impactului a rezultat rănirea acestuia, fiind transportat la spital pentru investigații medicale”, au transmis reprezentanții Poliției Județene Vâlcea.

Intervenție ISU Vâlcea pe DN7 la un accident de pe Dealul Negru Sursă ISU Vâlcea
Intervenție ISU Vâlcea pe DN7 la un accident de pe Dealul Negru Sursă ISU Vâlcea

Victima a avut nevoie de descarcerare (VEZI GALERIA FOTO), salvatorii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) fiind cei care au intervenit la fața locului. „În urma accidentului, șoferul a rămas blocat în interiorul mașinii fiind nevoie de intervenția echipei de descarcerare. După deblocare, acesta a fost transportat de urgență la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Vâlcea, pentru îngrijiri și investigații suplimentare”, au precizat și reprezentanții ISU Vâlcea.

Mașina care a ieșit în decor s-a răsturnat în afara carosabilului.

Cel mai probabil viteza a fost cea care a cauzat accidentul având în vedere că în zona în care s-a produs incidentul - DN7 / E81 se lărgește, având două benzi pe sens. Cei mai mulți șoferi profită de această porțiune și accelerează.

Polițiștii efectuează însă cercetări pentru a stabili cauzele care au dus la producerea evenimentului rutier. 

Între timp, în zonă se circulă deocamdată alternativ pentru repunerea autoturismului pe carosabil, traficul între Râmnicu Vâlcea și Pitești fiind îngreunat din acest motiv. 

Patru accidente în patru zile

Accidentul de pe Dealul Negru este al patrulea eveniment rutier înregistrat de la începutul acestei săptămâni pe șoselele din Vâlcea. Dacă s-ar face o medie, a fost ziua și accidentul.

Cel mai grav dintre acestea s-a produs miercuri, 26 iulie 2023, pe bulevardul principal din municipiul Drăgășani unde o femeie care traversa strada prin loc neregulamentar a ajuns sub roțile unui TIR. Din păcate, nu a supraviețuit.

Alte două evenimente s-au produs chiar în prima zi a săptămânii. Un camion încărcat cu sodă caustică s-a răsturnat pe DN64 la ieșire din Râmnicu Vâlcea, în zona Râureni, iar pe DN67, în Bunești, în urma unui carambol, trei persoane au ajuns la spital.

În aceeași zonă de pe Dealul Negru, în urmă cu mai puțin de o săptămână s-a mai produs un accident rutier în care a fost implicată o familie de bulgari. Una dintre victime a avut nevoie de intervenția elicopterului SMURD.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite