VIDEO Camion cu sute de oi răsturnat pe DN 67, în Vâlcea. Șoferul egiptean și încă un pasager, răniți

0
0

Un camion încărcat cu 450 de oi, care circula pe drumul național care leagă Râmnicu Vâlcea de Târgu Jiu, s-a răsturnat joi seara, 22 septembrie, în afara DN67, în Pietrari - Vâlcea. Accidentul s-a soldat și cu doi răniți.

Camion încărcat cu sute de oi răsturnat pe DN67 în Pietrari Vâlcea Foto ISU Vâlcea
Camion încărcat cu sute de oi răsturnat pe DN67 în Pietrari Vâlcea Foto ISU Vâlcea

Din informațiile furnizate de către autorități reiese că TIR-ul a ieșit în afara părții carosabile unde s-a răsturnat.

În timp ce reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vâlcea au anunțat că au murit mai multe animale, iar șoferul egiptean și pasagerul acestuia sunt răniți, Poliția Vâlcea a menționat doar o victimă umană. 

„În urma impactului a rezultat o victimă, pasager în camion, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a menționat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vâlcea, care a precizat că în urma testării cu etilotestul a reieșit că respectivul șofer egiptean nu s-a urcat băut la volan.

Sursa citată a mai menționat: „În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii evenimentului rutier”.

ISU Vâlcea a trimis la intervenție două echipaje de pompieri și încă unul SMURD.

„În urma accidentului au rezultat două victime conștiente, neîncarcerate. În același timp, din rezervorul camionului răsturnat sunt scurgeri de carburant”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vâlcea.

În urma acestui accident pe DN67, un bărbat de naționalitate egipteană a acuzat dureri toracice, fiind preluat de echipajul SMURD Bunești pentru a fi transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Vâlcea.

Cea de-a doua persoană refuză transportul la spital. Se va proceda la evacuarea a circa 450 ovine din camion. Șoferul a vorbit la firmă și se așteaptă un alt camion pentru a prelua oile vi, pentru că au fost descoperite și animale moarte, din păcate”, a mai precizat reprezentantul ISU Vâlcea, explicând astfel de ce în final s-a raportat doar o victimă..

Pentru oile moarte, a fost anunțată Direcția Sanitar Veterinară pentru Siguranța Alimentelor, care va lua măsurile care se impun în astfel de cazuri. 

Se lucrează în continuare la evacuarea animalelor, după cum se vede și în video atașat, motiv pentru care traficul pe DN 67, între Râmnicu Vâlcea și Horezu, are de suferit.

Inventarierea animalelor din acest camion cu oi răsturnat pe DN67 se va face la final.

Mai multe - Râmnicu Vâlcea

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite