UPDATE Traficul pe Valea Oltului, blocat din nou, în urma unui accident rutier în care au mai murit două persoane FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident mortal pe Valea Oltului, la Câineni - Vâlcea: două victime în urma coliziunii dintre un TIR şi un autoturism Foto ISU Vâlcea
Accident mortal pe Valea Oltului, la Câineni - Vâlcea: două victime în urma coliziunii dintre un TIR şi un autoturism Foto ISU Vâlcea

Valea Oltului a fost din nou scena unui grav accident miercuri seara, 13 aprilie, la două zile după producerea unuia dintre cele mai grave evenimente rutiere din acest an de pe acest tronson de DN 7 / E 81.

Update, ora 22:35 Potrivit informaţiilor furnizate de Poliţia Judeţeană Vâlcea la această oră se circulă pe ambele sensuri de mers pe Valea Oltului, între Râmnicu Vâlcea şi Sibiu. În urmă cu trei ore, doi oameni au murit în urma unei coliziuni dintre un TIR şi o autoutilitară. „Valea Morţii” a luat patru vieţi în numai trei zile.  

Update ora 22:25  Circulaţia pe DN 7 / E 81 a fost reluată pe un sens de mers după aproximativ trei ore de la producerea accidentului pe Valea Oltului, la Câineni - Vâlcea.

Update, ora 21:53 Şoferul TIR-ului care transporta cafea are 42 de ani şi este din Curtea de Argeş. Celelalte două victime, care au murit în urma impactului violent dintre autoturism şi TIR aveau 67 de ani - şoferul autoutilitarei şi respectiv 56 de ani, pasager, şi erau din Bucureşti.

- ŞTIREA INIŢIALĂ - 

O coliziune între un TIR încărcat cu cafea şi un autoturism s-a produs în localitatea Câineni, din judeţul Vâlcea. 

Au fost anunţate două victime încarcerate, ambele din autoturism, fiind în stare inconştientă. 

GALERIE FOTO DE LA UN ACCIDENT PE VALEA OLTULUI ÎN CARE AU MAI MURIT DOUĂ PERSOANE

Urmare a acestui accident, traficul rutier între Râmnicu Vâlcea şi Sibiu s-a blocat pe ambele sensuri. 

„Se deplasează un echipaj ASAS cu modul de descarcerare pentru stingere cu apă şi spumă, un echipaj SMURD cu şapte subofiţeri de la Garda de Intervenţie Brezoi şi un echipaj Descarcerare grea cu trei subofiţeri de la Garda de Intervenţie Râmnicu Vâlcea”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, Octavian Fulger. 

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Vâcea au menţionat la scurt timp că cele două victime au decedat. 

Accident mortal pe Valea Oltului, la Câineni - Vâlcea: două victime în urma coliziunii dintre un TIR şi un autoturism

 

„Poliţiştii rutieri intervin în acest moment la un accident rutier soldat cu decesul a două persoane. Se efectuează cercetări pentru stabilirea condiţiilor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier. Traficul este blocat total”, a mai precizat Georgiana Stancu, de la IPJ Vâlcea.

Pe carosabil au fost constatate scurgeri de carburanţi, motiv pentru care a fost necesară intervenţia  specialiştilor.

Luni, 11 aprilie, tot pe Valea Oltului, în Vâlcea, în urma coliziunii a două TIR-uri, au mai murit doi oameni, ambii şoferi: un cetăţean turc în vârstă de 60 de ani şi celălalt român, în vârstă de 43 de ani. Poliţia a ajuns la concluzia că cel dintâi a adormit la volan şi a pătruns pe contrasens. Pasagera din cabină, o româncă de 35 de ani, a fost proiectată prin parbriz, în afara vehiculului, în urma impactului extrem de violent. Timp de şapte ore nu s-a putut circula deloc între Râmnicu Vâlcea şi Sibiu pe DN 7 / E 81.

Din acest motiv Valea Oltului mai este cunoscută şi ca „Valea Morţii” având în vedere numărul mare de victime care se înregistrează an de an pe acest tronson. În ultimele trei zile, patru oameni şi-au pierdut viaţa.

Vom reveni cu amănunte.

Vă mai recomandăm şi: 

Un blindat englezesc a distrus mai multe maşini, la filmarea unui videoclip al manelistului Dani Mocanu VIDEO

UPDATE Trafic blocat pe Valea Oltului. Şoferii au murit, iar o a treia persoană este în comă, în urma coliziunii unor TIR-uri VIDEO

.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite