UPDATE Trafic blocat pe Valea Oltului. Şoferii au murit, iar o a treia persoană este în comă, în urma coliziunii unor TIR-uri FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagini de coşmar de la coliziunea dintre două TIR-uri soldată cu blocarea totală a Văii Oltului, între Vâlcea şi Sibiu, un deces şi doi răniţi Foto ISU Vâlcea
Imagini de coşmar de la coliziunea dintre două TIR-uri soldată cu blocarea totală a Văii Oltului, între Vâlcea şi Sibiu, un deces şi doi răniţi Foto ISU Vâlcea

Un grav accident rutier care a dus la blocarea totală a circulaţiei pe DN 7 / E 81, între Sibiu şi Vâlcea, în urma căruia o persoană a murit, s-a produs luni dimineaţa, 11 aprilie, în zona Brezoi, pe Valea Oltului.

Update, ora 12:58 Abia după opt ore de la producerea accidentului de pe Valea Oltului, traficul între Sibiu şi Vâlcea a fost reluat pe ambele sensuri. La această oră, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Vâlcea, Georgiana Stancu, se circula normal pe DN 7 / E 81.

A murit şi al doilea şofer de TIR, cel de 43 de ani, din România, care a fost auzit strigând după cineva pe nume „Alina”, motiv pentru care o perioadă s-a crezut că mai există o victimă. 

GALERIE FOTO CU IMAGINI DE COŞMAR DE LA COLIZIUNEA A DOUĂ TIR-URI PE VALEA OLTULUI

Femeia care a fost proiectată din TIR prin parbriz este în comă. Aceasta îl însoţea pe şoferul turc. 

Se bănuieşte că unul dintre conducătorii auto, cel străin, ar fi adormit la volan şi a pătruns pe contransens.

Update, ora 11:00 La aproximativ şase ore de la producerea accidentului de pe Valea Oltului, traficul în zona Proieni - Brezoi, pe DN 7 / E 81, a fost reluat alternativ, fiind blocat în continuare sensul de mers Sibiu - Vâlcea, potrivit informaţiilor furnizate de către reprezentanţii Poliţiei Judeţene Vâlcea.

Update, ora 09:50 Traficul pe Valea Oltului este în continuare blocat şi după cinci ore de la producerea unei coliziuni frontale între două TIR-uri. Unul dintre ele era condus de un turc de 60 de ani, iar celălalt de un român de 43 de ani. 

Cele două autotrenuri transportau seminţe de floarea soarelui (cel înmatriculat în Turcia) şi borcane cu muştar. Sectorul de drum pe care s-a produs tragedia soldată cu decesul unuia dintre şoferi este proaspăt asfaltată şi nu era marcat cu linii despărţitoare de sens se pare din cauza temperaturilor scăzute. 

Accidentul a fost anunţat la ora 05:03. „În urma producerii accidentului, unul a luat foc. Pentru remedierea situaţiei, au intervenit şase autospeciale: trei din partea ISU - un ASAS - echipaj de stingere cu apă şi spună, un echipaj SMURD al Gărzii de Intervenţie Brezoi, un echipaj Descarcerare al Gărzii de Intervenţie Râmnicu Vâlcea şi trei echipaje din partea Serviciului Judeţean de Ambulanţă”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger.

Imagini de coşmar de la coliziunea a două TIR-uri, soldată cu blocarea totală a Văii Oltului, un deces şi doi răniţi

Potrivit aceleiaşi surse două dintre victime sunt de naţionalitate română: unul dintre şoferi, care a fost găsit încarcerat şi conştient, fiind preluat de un echipaj SAJ pentru a fi transportat la UPU Vâlcea şi o femeie care a fost aruncată în afara TIR-ului, prin parbriz, în urma impactului. „Din păcate, a fost găsită inconştientă. A fost preluată de un alt echipaj SAJ şi transportată la UPU Vâlcea... În timpul intervenţiei, victima conştientă a strigat după o persoană pe nume Alina”, motiv pentru care s-a considerat că ar mai putea exista încă o victimă, dar aceasta nu s-a mai găsit. 

Şoferul turc a fost găsit încarcerat şi fără semne vitale, motiv pentru care a fost declarat decesul său. 

Se lucrează în continuare pentru deblocarea traficului şi restabilirea stării de normalitate.

 - ŞTIREA INIŢIALĂ - 

„Poliţiştii rutieri au fost sesizaţi în această dimineaţă, cu privire la faptul că a avut loc un accident rutier pe DN 7, în judeţul Vâlcea”, a informat purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Judeţene, Georgiana Stancu.

Din primele verificări efectuate la faţa locului s-a constatat că două TIR-uri, conduse din direcţii diferite, au intrat în coliziune frontală. În urma impactului a rezultat decesul unei persoane şi rănirea gravă a altor două persoane.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea a trimis la intervenţie un echipaj SMURD, pentru a transporta victimele care au supravieţuit impactului la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vâlcea.

„În continuare, se efectuează cercetări pentru stabilirea condiţiilor şi împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier. Traficul este blocat total”, a mai menţionat aceeaşi sursă.

Vă mai recomandăm şi: 

Maşina unor ucraineni, în care erau patru persoane şi un nou-născut, a luat foc în trafic, pe Valea Oltului. O persoană a fost rănită VIDEO

Scandal în trafic la încătuşarea unei persoane condamnată pentru furturi. A opus rezistenţă, ajutat de familie

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite