Un blindat englezesc a distrus mai multe maşini, la filmarea unui videoclip al manelistului Dani Mocanu VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un blindat englezesc a avariat mai multe vehicule pe o stradă din Râmnicu Vâlcea în timpul unor filmări Foto colaj
Un blindat englezesc a avariat mai multe vehicule pe o stradă din Râmnicu Vâlcea în timpul unor filmări Foto colaj

Apariţia unui blindat pe străzile din Râmnicu Vâlcea, miercuri, 13 aprilie, a dus la avarierea mai multor maşini parcate şi a creat multă rumoare. Poliţiştii vâlceni l-au amendat pe şofer. Incidentul rutier s-a produs la filmarea unui videoclip al manelistului Dani Mocanu.

Vehiculul militar istoric, modificat pentru a putea circula pe drumurile publice, a lovit câteva maşini parcate, în centrul oraşului, lângă cel mai mare parc din oraş.

Transportorul este deţinut legal, cu documente valabile, de un român cu permis de Marea Britanie, unde era înmatriculat şi blindatul ALVIS SARACEN, cu o greutate de 11 tone, produs între anii 1952 - 1976, potrivit cunoscătorilor. Aceştia susţin că în Marea Britanie un astfel de vehicul poate costa minimum 6.000 de lire.

Martori oculari au menţionat că în momentul în care a lovit maşinile parcate, şoferul părea distras de telefon, fapt confirmat şi de poliţiştii de la Rutieră care urmează să-l amendeze cu o sancţiune cuprinsă între 580 şi 725 de lei, pentru „efectuarea unor activităţi de natură a distrage în mod periculos atenţia în timpul mersului”.

Pe surse, vehiculul aparţine nepotului unui afacerist din Vâlcea şi că a fost adus special pentru filmarea unui videoclip pentru o manea. 

De altfel, una dintre fotografiile postate de martorii oculari îl surprinde în prim-plan pe un cunoscut interpret al acestui gen muzical, Dani Mocanu, în partea superioară a blindatului.

Un blindat englezesc a avariat mai multe maşini pe străzile din Râmnicu Vâlcea, în timpul unei filmări

Poliţiştii au confirmat şi faptul că atât autovehiculul, cât şi conducătorul auto aveau toate actele necesare în regulă şi că nu s-au constatat alte probleme.

Maşini avariate în Râmnicu Vâlcea de un blindat englezesc implicat într-o filmare Foto Eduard

Una dintre maşinile avariate de blindatul englezesc pe o stradă din Râmnicu Vâlcea Foto Eduard

Vă mai recomandăm şi:

Substrat rasist uluitor în cazul crimei de la Mediaş. Ucigaşul femeii de 74 de ani este un adolescent de 17 ani

UPDATE Trafic blocat pe Valea Oltului. Şoferii au murit, iar o a treia persoană este în comă, în urma coliziunii unor TIR-uri VIDEO

Râmnicu VâlceaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite