UPDATE Doi copii, printre cele şapte persoane implicate într-un accident rutier FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident cu şase persoane implicate printre care doi copii - unul fiind sugar - în Râmnicu Vâlcea, pe DN 67, la Căzăneşti Foto Ahiva Adevărul
Accident cu şase persoane implicate printre care doi copii - unul fiind sugar - în Râmnicu Vâlcea, pe DN 67, la Căzăneşti Foto Ahiva Adevărul

Un accident rutier cu şase persoane implicate a avut loc într-o zonă mărginaşă a municipiului Râmnicu Vâlcea, pe DN 67, duminică după-amiaza, 19 decembrie. Este al treilea eveniment al zilei pe şoselele din Vâlcea.

Update, ora 20:00 Martori oculari ai accidentului de la Căzăneşti - Râmnicu Vâlcea au precizat pentru „Adevărul” că în incident nu a fost implicat nici un bebeluş. Este vorba într-adevăr de doi copii, unul de 4 şi celălalt de 11 ani.

Mama acestora a menţionat iniţial că micuţii sunt doar speriaţi şi a preferat să-i ducă în casa unui localnic, ca să reducă din şocul evenimentului. 

Singurii dintre salvatori care s-au arătat interesaţi de starea micuţilor au fost paramedicii care în ciuda spuselor mamei, au vrut să le acorde primele îngrijiri, în contextul în care aceştia avuseseră în grijă două dintre cele şapte persoane implicate în eveniment, iar o ambulanţă a fost văzută fără nici un pacient.  

- ŞTIREA INIŢIALĂ - 

  

Două maşini au intrat în coliziune frontală pe drumul naţional care leagă Râmnicu Vâlcea de Târgu Jiu - la Căzăneşti, pe DN 67. 

Printre cele şase victime anunţate de pompierii vâlceni se află şi doi copii: „Două autoturisme implicate, şase persoane evaluate (patru adulţi şi doi copii, unul sugar), neîncarcerate”, a menţionat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, Octavian Fulger. 

ISU Vâlcea a intervenit la faţa locului cu un echipaj ASAS pentru stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD, din cadrul Gărzii de Intervenţie Râmnicu Vâlcea şi două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Reprezentanţii Poliţiei Vâlcea au menţionat că accidentul a avut loc la km 186 al DN 67, în cartierul Căzăneşti din Râmnicu Vâlcea.

„Din primele date, în accident ar fi implicate două autoturisme, rezultând rănirea uşoară a trei persoane. Şoferii nu au consumat alcool şi au permise de conducere valabile. Nu sunt probleme de trafic”, a menţionat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea.

Accidentul de la Căzăneşti - Râmnicu Vâlcea este al treilea eveniment produs duminică pe şoselele din Vâlcea, în interval de mai puţin de două ore. În jurul orei 13:33 a fost anunţat primul accident care a avut loc tot pe DN 67, la 20 km depărtare de incidentul rutier menţionat anterior. În urma coliziunii dintre două autoturisme a rezultat o victimă, neîncarcerată. O jumătate de oră mai târziu, avea loc un carambol, dar pe DN 7 / E 81, însă, tot în apropiere de Râmnicu Vâlcea. Patru maşini au intrat în coliziune, trei persoane necesitând îngrijiri medicale la faţa locului. 

Vă mai recomandăm şi:

Borseta cu 12.000 de euro uitată într-o farmacie din Sibiu, găsită. Ce a făcut femeia care a luat-o, ca să scape de urmări VIDEO

Borsetă cu 12.000 de euro, uitată într-o farmacie. Femeia care şi-a însuşit-o este acum căutată de Poliţie VIDEO

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite