Tragedii cu pietoni pe drumurile naţionale. O bucureşteancă şi-a găsit sfârşitul la Băbeni, în Vâlcea

0
0
Imagine generică Foto Arhiva Adevărul
Imagine generică Foto Arhiva Adevărul

Două accidente grave, în care au fost implicaţi pietoni, s-au produs miercuri, 15 decembrie, pe cele mai tranzitate drumuri naţionale din judeţul Vâlcea.

Primul eveniment a avut loc în Defileul Oltului, la Tuţuleşti - Racoviţa, într-unul dintre punctele nevralgice de pe DN 7 / E 81, din judeţul Vâlcea. 

Un bărbat de 31 de ani, care s-a angajat în traversarea drumului, a fost grav rănit de un autoturism condus de un argeşean de 35 de ani. Din cercetări a reieşit că cel din urmă avea permisul de conducere valabil şi nu se urcase băut la volan. 

Minute bune traficul pe Valea Oltului s-a desfăşurat cu dificultate în urma accidentului de la km 219. 

Câteva ore, mai târziu, de această dată în partea de sud a judeţului, după lăsarea întunericului, o altă maşină avea să lovească din nou un pieton.

Accidentul s-a petrecut în oraşul Băbeni, la km 94 de pe DN 64, doar că în acest caz victima mergea pe marginea drumului. 

La volanul maşinii se afla un bărbat de 44 de ani, din comuna Ioneşti, care se îndrepta spre casă. Şi de această dată, poliţiştii de la Rutieră au constatat că au de-a face cu un conducător auto cu permis valabil, care nu consumase alcool înainte de a se urca la volan. 

Victima, o femeie de 67 de ani, din Bucureşti, rănită grav, a murit la scurt timp. 

Accident rutier pe Valea Oltului DN7 la Tuţuleşti - Racoviţa în Vâlcea Foto Adevărul

Imagine de la accidentul rutier de pe Valea Oltului, pe DN 7, la Tuţuleşti - Racoviţa, în Vâlcea; Foto Adevărul

Vă mai recomandăm şi: 

Doi scandalagii, la o casă de pariuri din Vâlcea, luaţi pe sus de jandarmi: „Să moară familia ta“ VIDEO

UPDATE Trei asistente medicale, arestate la domiciliu, în dosarul vaccinărilor fictive de la Vâlcea. Un medic, pus sub control judiciar

Râmnicu Vâlcea


Ultimele știri
Cele mai citite