UPDATE Coliziune în lanţ, pe Valea Oltului, cu trei victime, printre care şi un copil care a fost transportat la spital

0
0
Coliziune în lanţ pe Valea Oltului - DN7 - la ieşire din Căciulata - Vâlcea cu trei victime printre care şi un copil Foto Adevărul
Coliziune în lanţ pe Valea Oltului - DN7 - la ieşire din Căciulata - Vâlcea cu trei victime printre care şi un copil Foto Adevărul

Accidentul rutier s-a produs luni după-amiaza, 13 septembrie, la ieşirea dinspre Defileul Oltului, a staţiunii balneare Călimăneşti - Căciulata, din judeţul Vâlcea, pe DN 7 / E 81.

Update, ora 14:20 Reprezentanţii Poliţiei Vâlcea au transmis că traficul în zona producerii evenimentului rutier a fost reluat în condiţii normale.

- ŞTIREA INIŢIALĂ - 

Trei autoturisme au intrat în coliziune. În urma impactului au avut nevoie de îngrijiri medicale la faţa locului trei persoane, printre care şi un copil.

„Poliţiştii rutieri din Vâlcea intervin la un eveniment rutier în localitatea Căciulata, la km 198 al DN 7 / E 81. Din primele verificări, trei autoturisme ar fi intrat  în coliziune, iar din impact a rezultat rănirea uşoară a trei persoane, dintre care un copil care a fost transportat la spital pentru investigaţii suplimentare”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, Georgiana Stancu.

Aceeaşi sursă a mai precizat că în urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ pentru toţi cei trei şoferi implicaţi în evenimentul rutier.

În zonă traficul se desfăşura alternativ la ora publicării acestei ştiri, pe perioada acordării de îngrijiri medicale şi cercetări la faţa locului.

Maşinile implicate au fost avariate.

Vă mai recomandăm şi:

Managerul de spital care a ameninţat cu violul şi bătaia o asistentă a scăpat cu o mustrare: „Marş, jigodia dracu´!“ VIDEO

Şapte victime, printre care o copilă de 4 ani, într-o coliziune pe o şosea din Vâlcea FOTO VIDEO 

Mai multe - Râmnicu Vâlcea

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite