Şapte victime, printre care o copilă de 4 ani, într-o coliziune pe o şosea din Vâlcea FOTO VIDEO

0
0
Accident rutier cu şapte victime printre care un copil de 4 ani pe un drum din Vâlcea Foto Adevărul
Accident rutier cu şapte victime printre care un copil de 4 ani pe un drum din Vâlcea Foto Adevărul

Accidentul rutier a avut loc vineri dimineaţa, 10 septembrie, în comuna Mihăeşti, pe un drum judeţean. Şase dintre cele şapte persoane vătămate au fost transportate la spital.

O coliziune între două autoturisme, dintre care unul înmatriculat în Braşov - cel de culoare albastră - a avut loc pe DJ 647, în satul Negreni din Mihaeşti, o arteră care duce spre oraşul Băbeni. 

Iniţial au fost anunţate patru victime, dintre care una încarcerată, dar s-a revenit ulterior asupra informaţiilor, când s-a constatat că este vorba despre şapte victime, dintre care un copil de doar 4 ani. 

GALERIE FOTO DE LA ACCIDENTUL RUTIER CU ŞAPTE VICTIME DIN VÂLCEA, DE LA MIHĂEŞTI

La intervenţie au fost trimise un echipaj SMURD, trei ambulanţe SAJ, o autospecială de descarcerare şi o autospecială de stingere cu modul de descarcerare.

Toate victimele au fost găsite conştiente şi cooperante, după îngrijirile medicale la faţa locului fiind transportate la spital,  doar şase dintre ele.

Cercetările pentru stabilirea cauzei şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier sunt efectuate de către poliţiştii Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea. 

Accident cu şapte victime, printre care o copilă de 4 ani, pe un drum din Vâlcea

Cele două autoturisme erau conduse de un bărbat de 27 de ani şi un altul de 39 de ani. Testaţi cu aparatul etilotest, a reieşit că nu au consumat alcool înainte de a se urca la volan. Un sens de mers a fost blocat pentru salvarea victimelor, cercetările la faţa locului şi degajarea traficului. 

Vă mai recomandăm şi: 

Managerul de spital care a ameninţat cu violul şi bătaia o asistentă a scăpat cu o mustrare: „Marş, jigodia dracu´!“ VIDEO

Românul cu cei mai mulţi urmăritori pe Instagram îşi prezintă locurile natale: „Am plecat de la nimic“ VIDEO

Mai multe - Râmnicu Vâlcea

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite