Echipa de handbal din Râmnicu Vâlcea, la un pas de prima victorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Handbalistele de la HCM au reuşit, miercuri, un egal cu echipa Cetate Deva, scor 29-29, după un meci dramatic în care au condus şi cu cinci goluri. Vâlcencele ar fi putut câştiga partida dacă arbitrajul nu ar fi lăsat de dorit.

Echipa de handbal din Râmnicu Vâlcea are o teamă de victorie, crede antrenorul Simona Gogârlă.

„Sunt mulţumită de evoluţia fetelor şi sper ca la următoarea etapă să facem mai puţine greşeli. Cred că fetelor le-a lipsit în acest meci încrederea, asta este o problemă şi am spus, de cânbd am venit să antrenez această echipă, parcă avem o teamă de victorie, le e fricî de victorie şi trebuie să trecem peste acest prag prihologic. A fost meci dramatic, am condus la cinci goluri, ne-au egalat, ne-au condus. Le mulţumim celor din galerie, sperăm să obţinem o victorie la Ploieşti”, a declarat Simona Gogârla, antrenor HCM Râmnicu Vâlcea.

Vâlcencele ar fi putut câştiga partida dacă, în cea de-a doua repriză, arbitrii bucureşteni nu ar fi favorizat echipa din Deva. 

”Am văzut doi oameni în negru, purtători ilegali de fluier, vom face memoriu. A fost 7 metri clar şi la ultima fază, mi-a confirmat şi preşedintele Ligii Profesioniste, Alexandru Dedu, care a stat lângă mine. Şerbu este băiatul lui tata, care este împins de la spate de un fost arbitru, ei au furat munca unei echipe care merita să câştige. Echipa îşi va reveni acolo unde trebuie să fie”, a spus Toma Pleşa, preşedintele HCM Râmnicu Vâlcea.

Echipa se întăreşte în aceste zile cu două jucătoare de la Corona Braşov, este vorba despre Cristina Sînmărtean şi Mihaela Stoica.

HCM Râmnicu Vâlcea încheie turul Campionatului Naţional pe ultimul loc, cu două puncte în 11 meciuri disputate.

Cititi si:

HCM Râmnicu Vâlcea, debut cu stângul în 2014

HANDBAL România a fost învinsă de Slovacia, dar sa calificat în playofful Campionatului Mondial din 2015

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite