Caz șocant în Vâlcea. Persoana care și-a dat foc în apropierea Poliției avea doar 19 ani

0
Publicat:

Tragedia s-a petrecut marți dimineața, 23 mai, chiar lângă sediul Poliției Județene Vâlcea, în fața unui liceu. Nu se cunoaște identitatea victimei și nici motivul pentru care a apelat la acest gest.

Locul din Râmnicu Vâlcea în care un tânăr de 19 ani și a dat foc și a murit Foto Google Maps jpg
Locul din Râmnicu Vâlcea în care un tânăr de 19 ani și a dat foc și a murit Foto Google Maps jpg

Reprezentanții pompierilor militari chemați la fața locului pentru intervenție au menționat că din păcate victima nu a mai putut fi salvată: „Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vâlcea au fost informați în această dimineață, prin apel la 112, la ora 08:54, despre faptul că o persoană s-a autoincendiat, în zona Liceului Economic, din municipiul Râmnicu Vâlcea”.

Medicul ajuns la locul faptei nu a putut decât să constate decesul. Între timp s-a aflat și că victima era un tânăr. 

„În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că este vorba despre un tânăr de 19 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea. În acest moment se efectuează cercetarea la fața locului pentru stabilirea împrejurărilor ce au condus la decesul persoanei și stabilirea identității acestuia”, au menționat reprezentanții Poliției Județene Vâlcea.

La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă (ASAS) și o autospecială de intervenție rapidă, din cadrul Gărzii de Intervenție Râmnicu Vâlcea, precum și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ) cu medic.

Și-a dat foc lângă mai multe instituții publice

Incidentul s-a petrecut chiar pe bulevardul principal al orașului, Calea lui Traian, la parterul unui bloc din zona de sud a orașului. Peste drum este Colegiul Economic, iar la aproximativ 50 de metri distanță sunt sediile Inspectoratului Județean de Poliție, al Poliției Râmnicu Vâlcea și al SRI.

Martori oculari susțin că bărbatul ar fi coborât chiar din blocul în fața căruia victima a ars precum un rug. Când au ajuns salvatorii la fața locului, trupul era deja carbonizat. 

Poliția ia în calcul posibilitatea ca tânărul să fie un absolvent de clasa a XII-a, având în vedere zona în care s-a produs tragedia - în fața unui liceu, dar și faptul că a ales să recurgă la gestul extrem în fața unei case de pariuri, care funcționează la parterul blocului.

Nu poate fi trecută cu vederea nici explozia de consum de droguri care se înregistrează de mai multă vreme printre tinerii vâlceni, ori posibilitatea unei decepții.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite