VIDEO 10 prahoveni sunt cercetaţi pentru un prejudiciu de 500.000 de euro din evaziune cu produse petroliere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prejudiciul creat de persoanele cercetate este de 500.000 de euro. FOTO captură Poliţia Română
Prejudiciul creat de persoanele cercetate este de 500.000 de euro. FOTO captură Poliţia Română

Zece persoane din Prahova şi Constanţa sunt cercetate pentru evaziune fiscală cu produse petroliere. Prejudiciul creat este de aproximativ 500.000 de euro

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor au efectuat joi dimineaţă două percheziţii domiciliare şi patru activităţi de control în Ploieşti şi în câteva localităţi învecinate (Albeşti, Bărcăneşti, Berceni, Colceag), dar şi în municipiul Constanţa.

În acelaşi timp, reprezentanţi ai Gărzii Finaciare, Gărzii de Mediu şi Direcţiei Judeţene pentru Accize şi Operaţuni Vamale Prahova au efectuat controale şi verificări de specialitate la patru agenţi economici din domeniul petrolier.

Persoane cercetate sunt suspectate de comiterea infracţiunii de evaziune fiscală, prin neînregistrarea în totalitate în documentele financiar contabile atât a producţiei realizate, cât şi a veniturilor încasate în urma comercializării acestor produse.

Totodată, sunt vizate şi aspecte privind protecţia mediului înconjurător prin nedepozitarea corespunzătoare a produselor petroliere respective.

La sediul Poliţiei au fost conduse pentru cercetări 10 persoane. Prin comiterea infracţiunilor, bugetul consolidat al statului a fost prejudiciat cu aproximativ 500.000 de euro.

Mai puteţi citi

Hoţi fără limite la Mizil. Au furat cablurile de la reţeaua de distribuţie a gazelor

VIDEO Medicamente homeopate, produse la Ploieşti în condiţii improprii. Poliţiştii au confiscat o tonă de suplimente alimentare
 

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite