VIDEO Clip emoţionant realizat de prieteni în memoria Alexandrei Rizea, eleva care s-a sinucis la Sinaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandra Rizea. FOTO Facebook
Alexandra Rizea. FOTO Facebook

Prietenii Alexandrei Rizea, eleva de 19 ani care s-a sinucis în urmă cu o lună, la Sinaia, au realizat un clip emoţionant în memoria fetei

Fotografii, gânduri şi texte scrise de Alexandra pe Facebook au fost adunate de prietenii şi colegii fetei, într-un clip postat pe YouTube, dar şi pe contul de socializare al elevei, folosit de familia acesteia pentru a ţine vie memoria Alexandrei.

Sute de mesaje de condoleanţe s-au strâns pe contul de Facebook al fetei, „locul“ unde a ales să-şi anunţe moartea, să lase o ultimă fotografie şi pe care părinţii au scris mesajul dramatic al dispariţiei sale.

Sinuciderea Alexandrei a provocat un adevărat şoc familiei, prietenilor şi colegilor acesteia. Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze, eleva a recurs la acest gest tragic, la jumătatea lunii aprilie, după o dezamăgire în dragoste. S-a sinucis la Sinaia, după ce ar fi aflat că băiatul pe care îl iubea fusese la munte fără ea.

Alexandra Rizea era elevă în Colegiul „Victor Slăvescu“ din Ploieşti.

Pe aceeaşi temă

Comemorare. Bunica elevei din Ploieşti, găsită moartă într-o pădure din Sinaia, a scris un mesaj emoţionant pe Facebook

Concluzii teribile ale necropsiei în cazul elevei moarte la Sinaia: fata a murit de hipotermie

Mesaj dramatic, pe Facebook, al părinţilor elevei care s-a sinucis la Sinaia. O postare misterioasă a fetei îi dezvăluie intenţiile

Elevă din Ploieşti, găsită moartă într-o pădure din Sinaia

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite