Traficul de pe Centura de Vest a Ploieştiului a revenit la patru benzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traficul pe centură a fost deschis pe 15 noiembrie. FOTO CJ Prahova
Traficul pe centură a fost deschis pe 15 noiembrie. FOTO CJ Prahova

Încheierea lucrărilor la pasajele de pe Centura de Vest a Ploieşti a dus la redeschiderea circulaţiei pe toate cele patru benzi ale drumului

Lucrările începute în luna iunie pe Centura de Vest a Ploieştiului s-au încheiat parţial pe 10 octombrie - două pasarele -, iar pe 15 noiembrie, la începutul weekend-ului trecut, au fost finalizate şi cele de la podul de peste calea ferată.

Astfel, de vineri, de la ora 13.00, întreg traficul pe Centura de vest a Ploieştiului a revenit la patru benzi, o promisiune pe care constructorul a fost nevoit să o facă autorităţilor la o vizită fulger a premierului Victor Ponta pe şantierul de pe centură, mult întârziat cu finalizarea lucrărilor (termenul fixat iniţial era de trei luni de la data începerii). 

De la începutul lunii iunie,traficul rutier pe Centura de Vest a Ploieştiului a fost resticţionat la câte o bandă de circulaţie pe fiecare sens de deplasare, ca urmare a lucrărilor de reparaţii la cele trei pasaje rutiere de pe aceasta.

În tot acest timp, pe centură s-au creat blocaje de trafic, în special în weekend, când turiştii din Bucureşti s-au îndreptat spre staţiunile de pe Valea Prahovei.

Vă mai recomandăm

FOTO Victor Ponta, vizită lungă în Prahova: a degustat vinuri, a inspectat şantierul de pe Centura de Vest a Ploieştiului şi a ascultat hip-hop

Trafic restricţionat, timp de trei luni, pe DN 1, pe Centura de Vest din Ploieşti

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite