Conducătorul unui motoscuter a murit într-un accident pe DN 1, la Româneşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul motoscuterului a murit pe loc din cauza impactului. FOTO arhivă Adevărul
Şoferul motoscuterului a murit pe loc din cauza impactului. FOTO arhivă Adevărul

Un bărbat, şoferul unui motoscuter, a murit luni în Prahova, pe DN 1, în dreptul localităţii Româneşti, după ce a fost implicat într-un accident de circulaţie

Accidentul s-a produs puţin după ora prânzului, în localitatea Româneşti. Victima conducea un motoscuter şi a fost acroşată de şoferul unei maşini. Din cauza rănilor grave suferite, bărbatul a murit la puţin timp după producerea accidentului.

Poliţistii rutieri recomandă prudenţă pe şosele, mai ales că tot în Prahova, din cauza ceţii dense, se circulă îngreunat pe DN1, în zona Posada (kilometrii 111 - 119). Pe tronsonul menţionat vizibilitatea este redusă, pe alocuri, sub 50 de metri.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere grave, şoferii sunt sfătuiţi să manifeste prudenţă sporită la volan, să reducă viteza de deplasare şi să execute manevrele de depăşire doar după o asigurare temeinică.

Vă mai recomandăm

FOTO Pietonii evită pasarelele de pe Valea Prahovei. Fac slalom pe DN 1 sau arată certificate medicale pentru a folosi trecerea pentru persoane cu dizabilităţi

FOTO VIDEO Marş înduioşător la Iaşi. Sute de persoane îndoliate şi-au comemorat rudele decedate în accidente

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite