Percheziţii în Prahova, la o grupare de evazionişti care a produs un prejudiciu de 100.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Prahova efectuează miercuri şase percheziţii la sediile unor societăţi comerciale şi locuinţele membrilor unei grupări infracţionale, specializată în evaziune fiscală, care ar fi creat un prejudiciu de aproximativ 100.000 de euro.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Prahova efectuează miercuri 6 percheziţii, dintre care 3 în Ploieşti şi 3 în Bucureşti.

La acţiuni participă şi poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale şi ai Poliţiei Oraşului Vălenii de Munte.

Percheziţiile sunt efectuate la persoane bănuite de evaziune fiscală care,  în cursul anului 2013, ar fi cauzat, prin evaziune fiscală, un prejudiciu estimat la aproximativ 100.000 de euro.

Totodată, vor fi conduse la sediul I.P.J Prahova 8 persoane, pentru audieri.

Vă mai recomandăm

Percheziţii la Arad: patru tineri sunt bănuiţi că au clonat mii de carduri de credit. Procurorii şi poliţiştii au făcut astăzi mai multe percheziţii domiciliare în judeţele din partea de Vest a ţării, printre care şi Arad.

Percheziţii de amploare la sediile a 22 de firme. 19 persoane sunt suspectate de evaziune fiscală şi spălare de bani. În această dimineaţă, poliţiştii de investigarea fraudelor din Argeş efectuează 47 de percheziţii, dintre care 22 la sediile unor societăţi comerciale şi 25 la locuinţele unor persoane, bănuite de săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală în formă continuată şi spălare de bani.


 

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite