O femeie a turnat benzină în sediul Primăriei Ploieşti și a amenințat că îi dă foc. Ce nemulțumire avea

0
Publicat:

Incident grav, în sediul Primăriei Ploiești. O femeie de 49 de ani a încercat să incendieze clădirea, nemulțumită că nu primește o locuință socială. Ea a fost reţinută pentru 24 de ore, a anunțat IPJ Prahova.

Polițiștii au reținut-o pe femeie FOTO: Arhivă, Adevărul
Polițiștii au reținut-o pe femeie FOTO: Arhivă, Adevărul

Femeia a intrat în sediul primăriei și a vărsat benzină în incinta clădirii, amenințând că va da foc dacă nu va primi locuinţă socială din partea municipalităţii

„Poliţiştii Secţiei nr. 1 de Poliţie au fost fost sesizaţi despre faptul că o femeie ar fi încercat să incendieze o clădire din Municipiul Ploieşti. Din primele verificări a reieşit faptul că o femeie de 49 de ani, din municipiul Ploieşti, ar fi intrat în sediul unei instituţii publice din municipiul Ploieşti şi ar fi vărsat un lichid inflamabil în incinta acesteia. Femeia în cauză ar fi exprimat faptul că intenţionează să incendieze clădirea”, a transmis ISU Prahova.

Femeia a fost imobilizată de către lucrătorii Poliţiei Locale prezenţi în clădire, fiind apoi preluată de poliţişti şi dusă la audieri.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis sub „aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la distrugere”.

PloieştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite