Doi jandarmi aflați în timpul liber au salvat o tânără însărcinată bătută cu sălbăticie de iubitul ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără însărcinată care era bătută de iubit într-o parcare din municipiul Ploieşti a fost salvată de doi jandarmi aflaţi în timpul liber, ei fiind alertaţi de ţipetele femeii.

foto mașină de jandarmerie
Doi jandarmi au salvat o tânără însărcinată bătută cu sălbăticie de iubitul ei

„O noapte de sâmbătă, una de timp liber pentru Marius şi Sabin, ambii jandarmi în cadrul Grupării Mobile Ploieşti, s-a transformat în una plină de acţiune. În jurul orei 23:30, în timp ce se aflau pe afară, cei doi au auzit nişte ţipete într-o parcare de pe strada Domnişori, din Ploieşti. S-au îndreptat către locul respectiv, unde au văzut un bărbat care-şi lovea partenera. Cei doi l-au imobilizat şi au sunat la 112. Până să ajungă echipajele de Poliţie şi Ambulanţă, femeia agresată şi extrem de agitată de cele întâmplate le-a mărturisit colegilor noştri şi faptul că este însărcinată, mulţumindu-le pentru intervenţia lor”, a transmis, duminică, Jandarmeria Română.

Agresorul a fost predat poliţiştilor în vederea continuării cercetărilor, iar victima a fost preluată de ambulanţă pentru acordarea ajutorului de specialitate.

Potrivit sursei citate, cei doi jandarmi sunt subofiţeri în cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Ploieşti din anul 2022 şi îşi desfăşoară serviciul la structurile antitero.  

PloieştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite