Mărturia luptătorului MMA care a băgat în spital o tânără după ce a bătut-o crunt într-o scară de bloc

0
Publicat:

Bărbatul din Republica Moldova, luptător de MMA, care a bătut o tânără care își făcea veacul prin Centrul Vechi ca escortă a fost arestat pentru tentativă de omor.

Captură stirileprotv.ro
Captură stirileprotv.ro

După ce a fost reținut, la audieri, individul a recunoscut că și-a lăsat victima să agonizeze, dar a spus că a făcut asta de frică. Procurorii l-au reținut și îl acuză de tentativă de omor.

Acesta a mai povestit că avea în plan să întrețină contra cost relații sexuale cu victima.

Tânăra l-ar fi condus duminică noapte într-o clădire aflată în Centrul Vechi al Bucureștiului, doar că acolo agresorul ar fi intrat în panică în momentul în care s-ar fi apropiat de ei mai mulți oameni.

El spune că a crezut că urma să fie tâlhărit și de aceea a devenit agresiv, conform stirileprotv.ro. Anchetatorii nu îi cred povestea mai ales că: „...a lovit-o pe victimă în repetate rânduri, în special în zona capului, folosind corpuri dure, cu o intensitate deosebit de mare... Acționând în modul arătat mai sus, autorul a acceptat posibilitatea suprimării vieții victimei”, după cum spun anchetatorii.

Suspectul a venit în România din Republica Moldova la începutul acestui an. S-a angajat la o șaormerie împreună cu fratele lui și a obținut viza de muncă pentru următoarele 90 de zile.

Cei care locuiesc în clădirea în care s-a petrecut atacul cred că la mijloc ar fi vorba de fapt de o dispută plecată de la droguri.

O locatară a povestit că a surprin victima de mai multe ori pe casa scării consumând droguri. Iar în seara aceea, după cum spune femeia, ea se droga, iar el stătea lângă ea, într-un mod suspect.

După ce au studiat raportul medicilor de la Spitalul Universitar, procurorii l-au reținut pe bărbat pentru tentativă de omor și riscă 10 ani de închisoare. Victima sa este intubată, în secția de terapie intensivă a Spitalului Universitar.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite