Un polițist s-a urcat beat la volan și a intrat cu mașina în proprietatea unei judecătoare. Camerele de supraveghere au surprins tot VIDEO

0
Publicat:

Un polițist din Turnu Măgurele, aflat în timpul liber, s-a ales cu dosar penal după ce a produs un accident rutier.

Polițistul a intrat cu mașina într-un gard FOTO: Captură video
Polițistul a intrat cu mașina într-un gard FOTO: Captură video

Un agent de poliție, în vârstă de 32 de ani, din Turnu Măgurele, polițist la Biroul Ordine Publică Turnu Măgurele, s-a urcat băut la volan.

Pe acest fond, polițistul a ratat o curbă și a intrat cu mașina în porțile unei case, proprietatea unei judecătoare din oraș. În traiectorie, mașina a rupt și țeava de gaze și s-a oprit în pereții unei case.

Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere.

Alături de agent, în mașină se afla și un alt tânăr, elev aflat în practică la Poliția Turnu Măgurele, dar niciunul dintre ei nu a fost grav rănit.

În urma apelului la 112, la locul accidentului au ajuns și polițistii. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, care a rezultat o valoare de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat. “Întrucât astfel de comportamente nu sunt tolerate în rândul polițiștilor, conducerea IPJ Teleorman a dispus efectuarea de verificări prin structura de Control Intern, pentru stabilirea existenţei/inexistenţei abaterii disciplinare de comportarea necorespunzătoare în serviciu, familie sau societate, dacă aduce atingere onoarei, probităţii profesionale a poliţistului sau prestigiului instituţiei”, potrivit IPJ Teleorman.

Șoferul s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite