Un bărbat care figura în arest la domiciliu, prins beat la volan după ce a amenințat cu bătaia o persoană

0
Publicat:

Un bărbat de 37 de ani, din Pitești, care figura în arest la domiciliu a fost reținut de polițiștii argeșeni după ce a fost prins conducând beat. Nu sunt sigurele infracțiuni de care este acuzat individul.

Poliția l-a depistat beat în trafic. FOTO Facebook Poliția Română
Poliția l-a depistat beat în trafic. FOTO Facebook Poliția Română

Infracțiunile au fost comise în noaptea de 24 spre 25 august.

„În jurul orei 23.30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Călinești au depistat un bărbat, de 37 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism, pe DJ 704 C, în localitatea Udeni, în timp ce se afla sub influența alcoolului”, a precizat, duminică, IPJ Argeș.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Evadase din arestul la domiciliu

De asemenea, în urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că bărbatul figura sub măsura arestului la domiciliu.

Mai mult, din cercetări a reieșit faptul că bărbatul a adresat amenințări cu acte de violență unei persoane, în timp ce se afla pe drumul public din satul Udeni.

„În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de evadarea, amenințarea și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, iar după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță”, a mai explicat IPJ Argeș.

Ulterior, a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Topoloveni, în fața instanței, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite