Trei bărbaţi au fost reţinuţi pentru proxenetism. Au obţinut sume mari de bani din prostituţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă Adevărul
FOTO arhivă Adevărul

Poliţiştii de investigaţii criminale din Bacău au efectuat o percheziţie la un imobil ce aparţine unei persoane suspectate de proxenetism. Trei persoane au fost reţinute în urma audierilor.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Bacău, cu sprijinul luptătorilor pentru acţiuni speciale, au efectuat o percheziţie domiciliară pe raza municipiului Bacău, unde au găsit şi ridicat în vederea confiscării mai multe telefoane mobile.

”Din cercetări a reieşit că, în perioada ianuarie – martie, două tinere, de 20 şi 21 de ani,  ar fi desfăşurat activităţi de prostituţie, ajutate de trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 28 şi 63 de ani, care ar fi înlesnit practicarea prostituţiei, obţinând sume consistente de bani”, au precizat reprezentanţii IPJ Bacău.

Trei persoane au fost conduse la sediul Poliţiei municipiului Bacău pentru audieri, iar ulterior acestea au fost reţinute de poliţişti pentru 24 de ore.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Drama fetei păcălite cu o poveste de iubire şi exploatată sexual până la epuizare. A făcut avort ca să continue să producă bani pentru proxenet

Proxeneţii care au îngrozit Europa. Ce avere au găsit oamenii legii în locuinţele lor din România, Germania şi Marea Britanie VIDEO

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite