Coşmarul unei fetiţe de 13 ani, forţată să se prostitueze în tractoare. „Protectorul“ îi aducea şi 15 clienţi pe noapte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O fată de nici 14 ani, forţată să se prostitueze pe câmp, prin tractoare, de un bărbat care i-a promis că o ia vânzătoare la pepeni, în piaţă FOTO Arhivă
O fată de nici 14 ani, forţată să se prostitueze pe câmp, prin tractoare, de un bărbat care i-a promis că o ia vânzătoare la pepeni, în piaţă FOTO Arhivă

Ionel Şerbănoiu, un bărbat din Dâmboviţa, a fost condamnat printr-o sentinţă definitivă a Curţii de Apel Ploieşti, la şase ani de închisoare cu executare, fiind găsit vinovat de trafic de minori.

Bărbatul, vânzător de pepeni, a obligat o adolescentă din Câmpina să se prostitueze cu peste 35 de bărbaţi în decurs de trei nopţi.

Individul, agricultor, a cunoscut-o pe fată în Prahova, în vara anului 2017. Acesta a luat-o sub ”protecţia” lui mai întâi să-l ajute la târgul din Băicoi unde vindea pepeni, iar ulterior a dus-o la locuinţa lui din comuna dâmboviţeană Lunguleţu, cu promisiunea că o va plăti dacă îl va ajuta în gospodărie. Provenind dintr-o familie săracă, adolescenta a acceptat şi a plecat în Dâmboviţa cu noul ei ”protector”. A fost cazată în casa bărbatului în care mai locuiau soţia acestuia şi copilul celor doi, un băiat în vârstă de 10 ani la acea dată.

Încă din prima noapte, Şerbănoiu i-a luat fetei hainele şi telefonul mobil, a îmbrăcat-o cu o rochie de-a soţiei sale şi a obligat-o să întreţină relaţii sexuale cu clienţi pe care tot el îi găsea, în general agricultori din zonă. Timp de trei nopţi, fata (în vârstă de 13 ani şi 9 luni la acea dată) a fost forţată să întreţină relaţii sexuale cu 35-40 de bărbaţi, iar actele sexuale se petreceau în tractoare sau în maşini agricole, pe câmp. 

În tot acest timp, Şerbănoiu supraveghea tot din maşina lui, parcată la marginea câmpului, iar banii, câte 90 de lei de client, îi încasa tot el.

Adolescenta a reuşit să scape din acest coşmar cu ajutor băiatului de zece ani al traficantului. Copilul i-a adus fetei telefonul mobil, iar aceasta a reuşit să ia legătura cu un prieten din Câmpina căruia i-a cerut să vină să o salveze.

Şerbănoiu a ajuns pe mâna procurorilor DIICOT Ploieşti care l-au trimis în judecată pentru trafic de minori în iunie 2020. Dosarul s-a judecat pe fond la Tribunalul Prahova, instanţă care a dat şi condamnarea de şase ani de închisoare pe numele traficantului de copii.

Această primă sentinţă a fost contestată la Curtea de Apel Ploieşti, însă judecătorii au respins, marţi 26 aprilie 2022, apelul traficantului, menţinând condamnarea de şase ani dată de tribunal.   

Vă recomandăm şi:

Drama mamei unei tinere omorâte în Germania de proxenetul român: „Şi pe mine m-a luat poliţia în râs, aşa cum s-a întâmplat cu părinţii fetei din Caracal“

Ioana Condea, femeia transformată într-o legumă de un proxenet român, a murit în Germania. Tânăra a supravieţuit patru ani îngrijită de măicuţe

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite