Copile recrutate prin metoda „Loverboy” de un individ din Argeş. Forţate să se prostitueze în folosul lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto (ilustrativ): Daniel Guta / Adevărul
Foto (ilustrativ): Daniel Guta / Adevărul

Două adolescente au fost determinate de un argeşean să practice prostituţia în interesul lui, după ce individul a apelat la metoda „Loverboy”. Fetele s-au lăsat convinse de falsele lui declaraţii de iubire şi au fost exploatate mai bine de o jumătate de an.

Din septembrie 2021 şi până în prezent, bărbatul, în vârstă de 22 de ani, ar fi recrutat două minore, prin inducerea în eroare, cu false promisiuni de iubire şi le-ar fi determinat să practice prostituţia în folosul său.

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Piteşti au intrat pe fir, iar marţi, 10 mai, au efectuat o percheziţie domiciliară în localitatea Lereşti, la locuinţa bărbatului, într-un dosar penal întocmit pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de minori.
 

Individul a fost reţinut

La percheziţie a fost descoperit şi ridicat un telefon mobil. Ulterior, şase persoane au fost conduse la audieri

„La data de 10 mai 2022, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Piteşti au reţinut, pentru 24 de ore, o persoană bănuită de trafic de minori. În cursul zilei de astăzi, va fi sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Argeş, cu propunere de arestare preventivă a bărbatului, pentru 30 de zile", a precizat, miercuri, Biroul de presă al IPJ Argeş.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române, iar acţiunea a fost efectuată cu sprijinul jandarmilor din Argeş.

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Paradă spectaculoasă a costumelor populare, la Mioveni. Maramele au strălucit, fluierele au cântat, iar 

Soarta Gării Regale Curtea de Argeş, ridicată de Carol I. După Revoluţie, autorităţile nu au investit niciun leu

PiteştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite