Sinucidere după întâlnirea cu fosta soţie: s-a urcat într-un copac, şi-a pus ştreangul de gât, şi-a legat mâinile şi s-a aruncat în gol, în faţa negociatorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat din Argeş, care avea impusă interdicţia de a se apropia de fosta soţie, a anunţat că se va sinucide, după ce s-a întâlnit cu femeia. Omul s-a aruncat în ştreang chiar în faţa negociatorului, care încerca să-l convingă să renunţe la gestul extrem. A fost preluat în viaţă, dar n-a mai supravieţuit.

Este vorba de un bărbat de 46 de ani, din municipiul Curtea de Argeş, care a anunţat că-şi va pune capăt zilelor imediat după întâlnirea cu fosta soţie, care avea faţă de el, într-un dosar penal, ordin de protecţie.

Omul a pornit spre pădure şi şi-a pregătit sinuciderea.

În căutarea lui au pornit poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş, împreună cu luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş şi cu jandarmi şi pompieri argeşeni, precum şi cu voluntari din cadrul unei asociaţii off-road.

Echipele au efectuat căutări în zona împădurită, unde se bănuia că acesta se află.

"Bărbatul a fost găsit într-un copac, la mare înălţime, având un ştreang legat de o creangă şi de gât, precum şi mâinile legate", explică IPJ Argeş.

Preluat de un echipaj medical, cu funcţii vitale

Negociatorul din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale a încercat să îl determine pe bărbat să coboare, însă acesta nu s-a conformat solicitărilor, iar la un moment dat s-a aruncat în gol.

"Negociatorul s-a urcat în copac, împreună cu un jandarm, şi a tăiat ştreangul, iar pompierii aflaţi la faţa locului au efectuat manevre de resuscitare, bărbatul fiind preluat de un echipaj medical, cu funcţii vitale", mai precizează IPJ Argeş.

Final tragic

Din păcate, bărbatul a decedat, în timp ce era transferat de la Spitalul Curtea de Argeş către Spitalul de Judeţean de Urgenţă Piteşti.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Paradox politic: Argeşul, leagănul liberalilor, veşnic „roşu

Europa se confruntă cu cea mai gravă epidemie de gripă aviară din istorie. Sunt afectate nu numai păsările, ci şi mamifere

PiteştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite