O femeie care a ameninţat că se aruncă în Olt, salvată de şoferii aflaţi în tranzit care au imobilizat-o

0
0
Lacul de acumulare de pe Olt din Râmnicu Vâlcea în care o femeie a anunţat că se va arunca Foto Daciana Stoica - Adevărul
Lacul de acumulare de pe Olt din Râmnicu Vâlcea în care o femeie a anunţat că se va arunca Foto Daciana Stoica - Adevărul

Incidentul s-a petrecut duminică seara, 29 mai, pe un drum naţional intens circulat din Râmnicu Vâlcea. O femeie de 36 de ani a sunat la 112 şi a anunţat că intenţionează să se sinucidă.

Mai multe forţe de intervenţie din cadrul Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea au fost dislocate în urma unui apel venit pe numărul de urgenţă. 

O femeie a ameninţat că intenţionează să se arunce în apele râului Olt, de pe barajul lacului de acumulare de la Râureni. 

La faţa locului au fost trimise un echipaj ASAS - autospecială de stingere cu apă şi spumă, un echipaj AMOP cu barcă, un echipaj SMURD şi nouă subofiţeri de la Garda de Intervenţie din Râmnicu Vâlcea.

La faţa locului, salvatorii au găsit o femeie de 36 de ani care între timp fusese imobilizată de trecători, pentru a nu-şi duce planurile la îndeplinire. A primit îngrijiri medicale din partea echipajului SMURD. 

Nu se cunosc deocamdată motivele pentru care aceasta a încercat să se sinucidă. Cert este că la momentul în care a sunat la 112, în Râmnicu Vâlcea începuse deja să plouă torenţial. 

Cei care au observat intenţia femeii au fost şoferii aflaţi în tranzit, barajul fiind străbătut de şoseaua de centură sudică a oraşului care face legătura între DN 64 (drumul care duce spre sudul judeţului) şi DN 7 / E 81. 

Vom reveni cu amănunte. 

Vă mai recomandăm şi:

„Marea Olteniei“, cu miraculoasele sale ape sărate, îşi redeschide porţile cu tarife neschimbate FOTO

Cum a apărut, dar s-a deşirat după secole firul de borangic românesc. Ultimii păstrători ai tradiţiei FOTO

Râmnicu Vâlcea


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri